שמלת תחרה1
Well-known member
ביבי ישלם על כול האשמות נגדו בב19 שנים בכלא.
האם אתם רואים את ביבי בכלא בגלל האשמות שיש נגדו?
לא צפוי לקרות.ביבי ישלם על כול האשמות נגדו בב19 שנים בכלא.
לדעתי תיק 4000 לא ידון מאחר והפרקליטות והמשטרה חטאו כנגדלא מאמינה שיקבל 19 שנים בכלא.
איכשהו נראה לי שאחרי כמה וכמה וכמה וכמה דיונים בבית המשפט העו"דים התותחים ישיגו איזה הסדר שיחסוך הרבה זמן למערכת ויהיה נוח לנתניהו.
ברור שקיימת האפשרות שהמשפט יתנהל עד הסוף ויצא זכאי. לא נראה לי שזה יקרה, אבל מה שנראה לי צריך להתקבל בהסתייגות מכיוון שאינני מקצועית ואינני מכירה את פרטי הפרטים של החומר.
יש הטוענים שתיק 1000 יכניס את נתניהו לכלא.לדעתי תיק 4000 לא ידון מאחר והפרקליטות והמשטרה חטאו כנגד
אלוביץ' חטאים שלא יסלחו... ובמקום לבזות את להב ואת בן ארי
הפרקליטות תודיע שעקב בעיה טכנית היא מסירה את התיק.
ישנה בעיה קשה לפרקליטות מול מוזס וידיעות אחרונות... כי שם
עוד ימצאו קשרים לא כשרים בין מוז ללפיד... לגנץ ועוד.
כך שישאר תיק הסיגרים והמתנות... ופה ילכו בתי המשפט והפרקליטות
עד לסוף המר... עד אז יהיו בחירות...
בן ארי כבר לא תהיה בגלל הבתים שלה ושאר מעשים...
מנדבליט יהיה או אסיר או מובטל בבית...
גנץ ואשכנזי ישחקו שש בש על המרפסת...
ולפיד יהיה ראש האופוזציה.
יש הרבה שטוענים הרבה. תכל'ס אף אחד לא יודע נכון לרגע זה .יש הטוענים שתיק 1000 יכניס את נתניהו לכלא.
התיק יידון. אלא אם כן הפרקליטות תחזור בה מכתב האישום, מה שנכון לעת הזאת לא עומד כלל על הפרק.לדעתי תיק 4000 לא ידון
בוודאי שישפיעו, אלא אם כן, השופטים ינקטו עמדה פוליטית ולא יילכו כנהוג במקרה של עדויות שנלקחו בניגוד לחוק.התיק יידון. אלא אם כן הפרקליטות תחזור בה מכתב האישום, מה שנכון לעת הזאת לא עומד כלל על הפרק.
השאלה תהיה האם הדברים שכתבת (בין השאר) יוכלו להשפיע על הכרעת הדין (מעבר לשאלת האשמה הכללית כמובן).
אין דרך לדעת בשלב זה. קודם כל אין לנו מספיק מידע. הרי כל דבר שאנחנו שומעים בעניין מגיע בהכרח מגורם בעל אינטרס. פעם זאת ההגנה שיש לה אינטרס מובהק ולצערי, גם התביעה כבר הוכיחה מזמן שהיא לא נקייה מאינטרסים כאלו כך שגם עליה (ומתוך כך על אלו שמפרסמים את מה שהיא מדליפה להם) לא ניתן לסמוך.בוודאי שישפיעו, אלא אם כן, השופטים ינקטו עמדה פוליטית ולא יילכו כנהוג במקרה של עדויות שנלקחו בניגוד לחוק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.