איך מעלים קליפ מיוטיוב לפרופיל שלי בפיסבוק?

meital always

New member
../images/Emo202.gif העלאת קליפ מתוך YouTube

קיימות מספר דרכים ואפליקציות שמאפשרות לך להוסיף קליפ מתוך YouTube לדף הפייסבוק שלך, לדעתי המהירה והנוחה שבהן היא באמצעות האפליקציה YouTube Box , אותה יש להוריד תחילה. מי שיכנס לדף הפרופיל שלך יוכל לצפות בקליפ גם אם אין לו את האפליקציה. אם יהיו לך שאלות נוספות בקשר לשימוש באפליקציה הזו תחזרי לכאן...

meital always

New member
שימוש באפליקציה

כנסי לדף של האפליקציה, בראש הדף הקליקי על השורה Add Video . עכשיו הכניסי כותרת בשורה Title , ובתיבה השניה (Video Embed Code) העתיקי את הקוד Embed Code שמופיע לך באתר YouTube מצד ימין של הוידאו (לא הכתובת URL אלא הקוד עצמו). אם תרצי תוסיפי גם תיאור של הוידאו במילים שלך (לא חובה) ואז הקליקי על Add . לאחר מכן ניתן גם לשגר את הוידאו לדף הפרופיל שלך כך שכל אחד יוכל לצפות בו.

meital always

New member
בכיף...

אגב אם תרצי לשגר את הקליפ לפרופיל שלך כך שכל מי שנכנס לדף שלךיראה אותו, כנסי בדף של האפליקצי למעלה ללשונית Preview & Publish , בקליפ המדובר הקליקי בפינה על Share ואז בחלון שיפתח בחרי Post to Pofile .

תקשיבי זה ממש מוזר אבל

הקליפים לא מופיעים איפה שאמרת לי. לעומת זאת בדף בפרופיל שלי הם כן מופיעים.

meital always

New member
אז ככה-

דבר ראשון אם הם מופיעים בדף הפרופיל שלך אז זה הכי חשוב, כי זו היתה המטרה שלך, נכון?
לגבי האפליקציה עצמה, לפי דעתי היתה שם היום בעיה ואולי אפילו "עבודות אחזקה" שלפעמים משביתות אותה, כך שאני מציעה שתנסי שוב בהמשך היום ואם עדין לא תמצאי אותם שם תחזרי לכאן...

למעלה