וזה בד"כ פשוט מאוד.
המלפפומים לכל שטחם חייבים במשך כל תקופת האיפסון לשהות בתוך נוזלי השימור.
אין בשום אופן לגעת במלפפונים. יש להוציאם ו/או לטפל בהם בכל פעם באמצעות כלי מתכת או פלסטיק נקיים.
לא מלח, זה פשוט ...עובש, כדאי לאמץ את מה שהציעו לך למעלה
בזמן הכנת המלפפונים ולאחר מכן.
העובש לא נורא ואפשר לשטוף אותו ובפעם הבאה שתכין מלפפונים
תיצוק מעט חומץ מעל.
...חוזר בפסקנות שחצנית על הטעות זו סתם טפשות.
זה לא מלח זו פטריה. עובש כפי שציין כאן TCHM.
אגב, לא מפתיע ששואל השאלה העדיף להודות דווקא לך וציין זאת במפורש... טפשות, פנים רבות לה!