איך מפסטרים ביצים ? להכנת מיונז למשל

alex2m

New member
איך מפסטרים ביצים ? להכנת מיונז למשל

חבר אמר לי שאחרי קניית ביצה אם ממתינים 21 יום כשהיא מאוחסנת במקרר, אז אפשר להשתמש בה טריה ללא חשש, אבל לא מצאתי אישוש לטענה הזו בשום מקום.
מישהו יודע ?
תודה מראש.
 

שרון 337

New member
לגולש פוקסי הבשלן המקסים ,יש מתכון למיונז ללא ביצים ,וזה ,,

בכלל ללא ביצים .
&nbsp
המתכון שבזמנו הקליד פוקסי:
&nbsp
מיונז ללא ביצים:
&nbsp
1 חבילה טופו "משי" ,(יש להשיג בבתי -הטבע)
2 כפות מיץ לימון ,או חומץ תפוחים.
1/2 1כפיות מלח
1/2כפית פלפל לבן
1/2 כפית חרדל
2 כפות שמן -זית
מערבלים בבלנדר את כל החומרים ,עד שזה ממש חלק.
נשמר כשבועיים במקרר.
&nbsp
 

TCHM

New member
החבר שלך מדבר שטויות...

קרור ביצים מצמצם את התרבות החיידקים ולא מחסל אותם.
בנוסף בביצים טריות כמות החיידקים נמוכה מבביצים ישנות.
יש לפסטר בחימום הביצים/חלמונים בבאן-מרי עם כל שאר החומרים*
למיונז פרט לשמן עד ל-65-62 מעלות ובבחישה מתמדת למשך 5 דקות
מהגעה לטמפרטורה.

להסיר מהאש ולהקציף תוך זילוף השמן.

כך מכינים מיונז אמיתי, כל שאר הקומבינות זה "כאילו" מיונז.

*מלח, לימון/חומץ, חרדל...
 
למעלה