איך מפסידים 121K בשש-עשרה שניות

boca

New member
איך מפסידים 121K בשש-עשרה שניות

תום דוואן ממהר מידי עם הרייזים שלו מול איסילדור מצ"ב

napox

New member
Isildur1 כבר לקח 4.7M$ מ durrrr

יהיה משעשע אם Isildur1 יגמור ל durrrr את הבנקרול, למרות שאין סיכוי שזה יקרה.

2המרפא

New member
מה גורם לך לחשוב שזה לא יקרה?

מה הכיסים של דוואן הם בור ללא תחתית? הבנאדם מופסד 6 מיליון לאיסילדור ו7 מיליון השנה ולפני הקטע הנוכחי הוא לא הרוויח שנתיים! מ2008 הוא היה מאוזן פחות או יותר עד הקטע עם איסילדור ואל תשכח 35 אחוז מס. דוואן זה לא אנטוניוס ואייבי וגם לכיסים שלו יש סוף ולפי זה שהוא ירד בלימיטים נכנס במינימום ומשחק רק 2 שולחנות יש סיכוי שהסוף קרב.

shaywh

New member
יהיו מספיק שיגבו אותו נגד כל שחקן אחר

וגם ככה הוא גלפונד ודאנג מחזיקים אחוזים אחד אצל השני ככה שהוא לא סופג את ההפסד לבד. והוא בכל זאת גם שחקן חי מצליח ומוצלח. אולי אפילו יותר מבאונליין כי קשה לי להאמין שהטילטים הרנדומליים שלו מופיעים במשחק חי והכישרון העיקרי שלו להיכנס לראש של היריב דוקא יבוא אולי יותר לביטוי. דוקא הדוגמה למעלה לא כזאת מיוחדת, היה לו סקנד נאטס. אנטוניוס אומר על המצב הזה שזה כמו AQ כמו AK בהולדם.

Harleydude

New member
צריך לזכור דבר אחד

מישהו באמת חושב ששחקן שמשחק על סכומים כאלה יחזיק את כל הכסף שלו אונליין? במיוחד שהוא משחק במשחקים הכי גדולים בעולם לייב. קרוב לוודאי(בעצם בטוח) שיש לו יותר ב"חיים האמיתיים" מאשר אונליין. דוואן הוא הרבה דברים אבל בניגוד למה שכמה אנשים חושבים הוא ממש לא טיפש. זה לא שהסוף קרב לדעתי, הוא פשוט לוקח צעד אחורה, לאו דווקא בקטע של כסף, אלא גם בשביל לנסות להבין את איסילדור יותר לאט עד שהוא ירגיש שהוא יכול לקבל עליו אדג' ולחזור ל4 שולחנות.

Kgt1

New member
נצל"ש שחרור עצבים... זה פשוט מעצבן אותי עד

כמה לפעמים אנשים שלא מגיע להם מרוויחים.... שיחקתי 5 שעות בטורניר 10+1KO, נשארנו שלושה אחרונים, אני שורט בצ'יפים (בערך 60K, עוד אחד עם 100K והשלישי עם K220), הזה שבינוני בצ'יפים שהוא הכי לוס מהשלושה, אבל שחקן טוב, מרים מהכפתור ל12K (פי 4 מהביג), אני דוחף אול אין עם AT סוט, הוא בלי לחשוב משווה ומראה KQ אוף. מיותר לציין שK בריבר סיים את הטורניר עבורי במקום שלישי מכובד אך טיפה מאכזב (מקום שני היה רק עוד 90 דולר, אבל מקום ראשון היה יותר מכפול מאשר מקום שלישי). עכשיו אם הוא באמת שם אותי על מה שיש לי, אז מילא נגיד שהוא היה סוג של priced in... אבל הרי ברור שאני דוחף עם יד ראנדומאלית משורט סטאק שבמקרה הטוב הוא בפיגור מינימאלי נגדה, ובמקרה אחר גם בפיגור גדול. קיצר סתם עצבייייםםםם... אני מבסוט על הזכייה שבאה בכל אופן :)

2המרפא

New member
אתה מנסה לקנות אותי בבירה?

אתה יודע שאני רוסי תנסה לפחות בקבוק אבסולוט /tapuzforum/images/Emo3.gif.

למעלה