איך מפעילים את המשדר הנ"ל

איך מפעילים את המשדר הנ"ל

ברשותי משדר 1WATT של סמארטקיט (מצורפת תמונה), לאחר שסיימתי להרכיב אותו, רציתי לדעת איך ניתן להפעילו, יש לי ספק ממותג של CHANNEL WELL TECHNOLOGIES, (דגםPAA060F912V 5A , האם ניתן להפעילו עם הספק הנ"ל? לספק הזה יש יציאה כמו של מחשב נייד, ואיתו קיבלתי גם מתאם קטן שמתחבר לחיבור של הקטן הזה של הספק.(זה בטח לא אומר הרבה אבל שיהיה). תודה.

4Z7CBF

New member
עם רשיון מתאים

בזהירות שמשרד התקשורת לא יעלה עלייך.

zukik

New member
מה זאת אומרת איך מפעילים ?

חבר לו מתח לפי מה שהוא דורש ... חבר מיקרופון ותתחיל לשדר .....

mot264

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo150.gif../images/Emo196.gif../images/Emo13.gif

אני אנסח את שאלתי אחרת

המשדר הנ"ל מיועד להעביר את הסאונד מכרטיס הקול במחשב לרדיו (בדומה לאוזניות אלחוטיות, זו המטרה) בחוברת רשום שהספק של 8-30 VDC יספיק, ואם אשתמש בהספק של בין 24-30 אני אוכל להוציא ממנו אפילו 2 וואט. רכשתי ספק ממותג של 12V ו5 AMPER - וגם קיבלתי איתו איזושהי כניסה שכניראה מיועד לכניסת השנאי., שאלתי היא האם אוכל להפעיל את המשדר הנ"ל יחד עם הספק הזה, ואם ישנה דרך אחרת להפעילו מלבד הספק הזה (אולי בטריה?) - אשמח לתשובות מפורטות בעניין הזנת המתח, ומה אני עוד צריך לדעת. אודה לתשובותיכם.

עוד משהו קטן.

בתמונה שמצורפת רואים שמחוברים ללקוח חוטי כסופים דמויי בדיל יחד לחיבור האנטנה, למה זה משמש בדיוק? ניסיתי לחבר לחורים חוט בדיל אך ניראה שהחוט לא ממש מתחבר, באיזה חוטים מדובר (לא נכלל בערכה). תודה.

4Z7CBF

New member
תשובה

במידה ואתה מתכוון לחוטים שסימנתי באדום אזי אלה חוטי גישור (לינקים) שעלייך להלחים בין הנקודות המסומנות במעגל המודפס. אתה יכול להשתמש בכול חוט חשמלי בעל קוטר מתאים 0.8 מילימטר ולהלחימו. בלי חוטים אלה המעגל לא יעבוד כראוי.

תודה רבה על התשובה, וברשותך...

בעניין הזנת המתח, ספק הכח שהזכרתי יתאים לתפעולו? תודה.

4Z7CBF

New member
אין שום בעיה

תוכל להפעיל את המכשיר עם הספק שציינת. תוכל להפעיל את המשדר גם עם סוללות עדיף מצבר של רכב חשמלי (כמו של ילדים) 12 וולט בגלל צריכת הזרם שיכולה להגיע ל-100 מיליאמפר מה שיגרום להתרוקנות מהירה של הסוללה.

למעלה