איך מפרמטים נגן דרך התוכנה שהגיעה

hilalev

New member
איך מפרמטים נגן דרך התוכנה שהגיעה

איתו ???? אין לי הוראות הפעלה לתוכנה.... מה צריך להיות כתוב שם ? תודה רבה

יאיר B

New member
הוראות פירמוט לפי תוכנה מצורפת:

1. התקיני התוכנה שצורפה על ה-CD. 2. התחל --> תוכניות --> MP3 Player Utilities 1.45 --> ולהקליק על תת התפריט: MP3 Player Disk Tool. יפתח חלון (מצורף בצילום מסך). לשים לב שהלשונית על Format. ניתן לבחור את סוג הפורמט: Quick - המומלץ ביותר. Full - אם הקודם לא פתר את הבעיה שלשמה פירמטנו. Low - עדיף להימנע כמה שניתן. לא בריא לעשות הרבה כאלו. להשתמש במוצא אחרון אם כלום לא עוזר. לאשר עם START.

hilalev

New member
יאיר, פעלתי לפי ההוראות

המחשב כביכול פירמט כראוי את הדיסק, אבל זו תמונת המצב במאפיינים מה זה אומר ? תודה רבה

יאיר B

New member
../images/Emo10.gif זה לא נראה טוב בכלל...

לא מבין למה הוא נותן 0 בקיבולת הכללית. תנסי שוב - הפעם ב-FULL. ונראה מה הוא יתן. כמה קיבולת הוא כותב ב-Capacity (צד שמאל של החלון בתמונה שנתתי)? אגב, למה את רוצה לפרמט אותו? הייתה בעיה כלשהיא?

יאיר B

New member
לפלשים יש FAT. זו עוד בעיה.

להילה: איך עשית את הפירמוט? יש שוני בין החלונות בתוכנה שלך לתוכנה שלי?

hilalev

New member
עשיתי בדיוק מה שאמרת לי,

אין שוני בחלונות. הייתי צריכה לפרמט כי מצד אחד כשאני רוצה לבחור קבצים מתוכו, הוא אומר לי "אין קבצים" ומצד שני מראה שהוא מלא.

hilalev

New member
full גם לא פטר את הבעיה

ה-CAPACITY המצויין: 497.86MB מה זה אומר ?

shay0600

New member
RWA זה אומר ש..

הדיסק מוכן לפירמוט עוד אין לו מערכת קבצים ויש לפרמט אותו כרגע הוא סתם מחוק בלי אפשרות לשים קבצים כל מה שאת צריכה עכשיו זה לפרמט אותו מה שעשית זה שלב שמכין אותו לפירמוט

shay0600

New member
הסבר קצרצר

בתוכנה של הנגן רואים שלושה דרכים לפירמוט אז הינה קצת פירוט לאלה שפחות יודעים Quick - מהיר - רק מוחק את טבלאת הקבצים שבדיסק (כמו מחיקה רגילה) Full - מלא - מוחק את הקבצים וטבלאת הקבצים שבדיסק Low - נמוך - זה שלב שבא ליפני איתחול ולאחר השלב הזה יש לבצע גם את שלב הFull

shay0600

New member
עוד משהו קטן

אם יש לך תוכנה חדשה אז היא תבצעה לאחר שלב Low ישר את השלב Full

למעלה