איך מפרסמים שיר?

mmmikush

New member
איך מפרסמים שיר?

אולי שאלה קצת מטופשת, אבל באמת שאין לי מושג איך זה עובד. אחרי כמה שנים של כתיבה למגירה, החלטתי שאני בשלה לפרסם שיר. אחד, לא אסופה, קובץ, ספר וכו´. איך אני מנסה לפרסם? שולחת לעיתונים השונים וכתבי העת? למוספים הספרותיים? יש סיכוי בכלל לפרסם באיזשהו מוסף/כתב עת ספרותי "של נייר" (בהבחנה האלה שברשת) שיר שנכתב ע"י מישהי לא ידועה לא מוכרת (ובהנחה, כמובן, שהשיר הוא שיר טוב/ראוי למאכל עיני אדם...)? ועוד שאלה - אם אני שולחת שיר לפרסום - לשלוח אותו מנוקד, או שאפשר גם ללא ניקוד? תודה מראש על כל תגובה

קסנדרה*

New member
אשתדל לענות לפי מיטב ידיעותי../images/Emo13.gif

שאלתך אינה מטופשת כלל ועיקר. את יכולה לשלוח את השיר שלך, רצוי שיהיה מנוקד ומפוסק כהלכה למערכת/עורך מוסף ספרותי כלשהו או למערכת העיתון אותו את בחרת. העורך יחליט אם הוא ראוי ואז הוא יתפרסם ואם לא, לא קרה דבר, ניסית. וכמובן שאת מוזמנת לפרסם בפורום, נשמח לקרוא ולהגיב, פה זה מעין כור היתוך, תוכלי לקבל תגובות ואולי מושג כלשהו על כתיבתך
בהצלחה קסנדרה

mmmikush

New member
תודה קסנדרה

על העצה והטרחה שבהזזת הודעות
אני מניחה שאכן אשתמש בעצתך, לפרסם בפורום (אחרי שאתגבר על חרדת הביקורת המיידית והגלויה, שהרי דחיה נטולת תגובה קלה לעיתים מביקורת ישירה). מיקוש

היי ..

טוב אני חדשה כאן ... וגם די חדש בקטע של לרשום שירים ... אני מחפשת אנשים שיתנו חוות דעת על השירים שלי .... ואני אשמח עם מישהו יתן חוות דעת על השירים שלי .... אז הנה אחד מהם - חלום מתוק/ חן Asi As La Vida זה היום לחלום שאולי הוא ישים לב, ללב הפועם שכל כך כואב. אש ומים , אור בשמים , אתה על הבמה, ובראש יש לי מלחמה. האם אתה שווה את זה , את המריבות עם כולם, את זה שאני מתעקשת שאתה מ-ו-ש-ל-ם. אם אחרת אמרה שהיא אוהבת , אל תקשיב ! כי אני מאוהבת בך , הרבה יותר ! האומץ שלי יש בלב לא משתווה, ל" רעב " שלי אליך ! , אז תשים לב ותגיד לי שאתה פה ,שאינך עוזב , שתישאר איתי עד סוף הערב. את כל אלה תזכור שתראה אותי ... כבר בפעם המילין , ואל תשכח , שאני גם בן-אדם אז אל תרמוס, אל תהרוס , כי יש לי לב קטן , שרוצה להישאר קיים ! מקווה שאהבתם !!! חן ....

kittiara

New member
חן המתוקה...

זהו הפורום החברתי, הפורום שבו מפרסמים שירים נקרא פורום שירה ופרוזה. וגם, ההשתתפות בפורום זה הוא מגיל 18 ומעלה. אך יש פורום דומה גם לגילך!. (זה כמובן, במקרה שהנתונים שרשמת בכרטיס האישי שלך נכונים). מעבר לזה...נורא אהבתי את השיר, יש בו תמימות והמון אהבה! בהצלחה! קיטיארה.

../images/Emo51.gifתודה...

תודה על התגובות ( אני אשמח לעוד ... ) חבל שהפורום הוא מגיל 18 ומעלה ...
ככה מאבדים כמה אנשים שיכולים לתרום אליו .. ( צעירים יכולים להחיות פורום ....)... אולי לי תוותרו ????

למעלה