איך מפתים בחור?

איך מפתים בחור?

הי חברים. מקווה שתוכלו לתת לי קצת טיפים. יש איזה בחור שהכרתי באינטרנט לפני כמה שנים. נפגשנו במפגשי פורום, ואנחנו ביחסים אפלטוניים מצויינים. פתאום החלטתי שבא לי עליו. מה עושים? קצת מידע נוסף: א. הוא צעיר ממני בכמה שנים טובות (טוב, 9 שנים טובות) ב. לא אכפת לי במיוחד שהקשר יגמר בזה. ג. לא איכפת לי גם שהקשר יתפתח לסיפור אהבה, אבל לא נראה לי שיש סיכוי. ד. בגלל שהוא ידיד שלי, אין לי בעיה לנחות אצלו בדירה לאיזה שנת לילה, או לגרור אותו לסיבוב בארים בעיר, וכד'. אז איך מפתים בחור בלי להבהיל אותו? תודה על עזרתכם

magenta73

New member
מה הבעיה?

קחי אותו לסיבוב בארים ותנחתי אצלו בדירה... אחורי האלכוהול... פשוט, לא?... רק קחי בחשבון שהקשר עלול אכן להגמר בגלל זה.

bulb

New member
אלכוהול לפיתוי זה כמו אלימות לישוב

סכסוך. אם זה מתלווה לארוחה ,מה טוב. אבל סיבוב ברים אומר משקאות מהולים ,להתרוצץ שיכור ועירום (אופס ,טעות). להסתובב עם הרכב במצב לא בריא בעליל ,במיוחד לריפוד של הרכב ולמשתמשים אחרים בדרך ,לסכך את החושים ,שיקול הדעת והרגשות עקב השתיה... לא הייתי ממליץ. שיחה בחמש עיניים ,באווירה אינטימית (רמז: לא פאב הומה) יכולה לתרום רבות לקידום העלילה. שני הגרוש לבוקר זה.

orrin

New member
תראי

אני ממש לא מומחית בנושא אבל נראה שלב א'- לבדוק שגם הוא בקטע, אחרת זה לא יגמר נעים.... אם תגלי שיש לו חברה או נניח חבר- זה יכול להיות מביך, במיוחד בהתחשב בעובדה ששניכם באותו פורום וסביר להניח שעוד תיפגשו. ולגבי איך מפתים???? תעשי לעצמך טובה ואל תקחי רעיונות מספריית הווידאו הסמוכה למקום מגורייך. זה לא יגמר טוב. בהצלחה

shaniza

New member
קודם כל תנסי לגשש

ולראות אם זה הדדי פלרטוטי לשון יכולים לעזור (וגם להכין את הקרקע להמשך הפיתוי) אם הוא זורם איתך ולא לוקח צעד אחורה או נשאר אילם, תדעי שלא משנה באיזה צעד פיתוי תנקטי- הוא לא יבהל ואז פשוט תנחתי אצלו לסרט או משו כזה ותפתחי את זה הלאה... או שאם יש איזה מפגש פורום קרוב אז תקבעי שתחני אצלו ותסעו ביחד ובסוף הערב תזמיני את עצמך לקפה (עובד...בדוק )
שיהיה פיתוי מתוק

למעלה