איך מצטרפים לרשת בפייסבוק?

• פותח הנושא TF14
  • פורסם בתאריך

TF14

New member
איך מצטרפים לרשת בפייסבוק?

כשנרשמתי הצטרפתי לרשת ISRAEL. שלי שלי נמצאים ברשת Yeshivat Bnei Akiva Netanya 2009 ואני גם רוצה להצטרף לרשת זו. אז חיפשתי אותה אפיה שמחשפים רשתות ולא מצאתי... גם כשחיפשתי בלי 2009... אז אני לא מבין למה אני לא מוצא אותה....

meital always

New member
../images/Emo38.gif הצטרפות אל רשת בפייסבוק

כדי להצטרף לרשת (network) בפייסבוק, כמו לדוגמה הרשת Israel או רשת של מקום עבודה וכו', יש לעמוד עם העכבר על המילה Settings שבשורה הכחולה העליונה כך שיפתחו שלוש אפשרויות, ולבחור בראשונה בהן שהיא Account Settings . עכשו בוחרים למעלה בלשונית Networks ובתיבה הימנית בצד ימין מקלידים את שם הרשת אליה רוצים להצטרף. מספיק להקליד את האותיות הראשונות ומיד תיפתח רשימה עם האפשרויות המתאימות. ניתן להצטרף אל עד חמש רשתות שונות, לדוגמה רשת של המדינה, של בית ספר התיכון, של מקום העבודה וכו'.

TF14

New member
נו, זה בדיוק מה שעשיתי!

וגם עכשיו התנתקתי מהרשת של ישראל, וחיפשתי אותה והצטרפתי אליה עוד פעם. וחיפשתי את הרשת שחברים שלי נמצאים בה, ואני לא מוצא אותה! אני מחפש את ההתחלה של המשפט Yeshiva וזה מוצא לי רק ישיבה בניו יורק! אני לא מוצא את הרשת שחברים שלי נמצאים בה (אם הם רשומים אליה כנראה שהיא קיימת).

meital always

New member
אם כך-

יכולות להיות מספר סיבות למה אתה לא מוצא את הרשת הזו ברשימה שלך. הראשונה שבהן ושאותה כדאי לבדוק בהתחלה, היא שאתה לא בגיל המתאים אליה. פייסבוק לא מאפשרים לחבר להצטרף לרשת שהגיל שלו (כפי שרשם בכרטיס) איננו תואם את הגיל של הרשת. לדוגמה: מי שבן 23 לא יכול להצטרף לרשת של בית ספר תיכון, מי שבן 13 לא יכול להצטרף לרשת של אוניברסיטה, וכן הלאה. מכיוון שלא קיימת בפייסבוק קטגוריה מיוחדת לישיבות, סביר שהחברים שלך הצטרפו אליה במסגרת "מקום עבודה" או במסגרת "בית ספר תיכון"- ואז יתכן שהגיל שלך לא תואם לרשת הזו (בכרטיס של תפוז כתוב שאתה בן 13, אינני יודעת מה הגיל שרשמת בפייסבוק). בדוק בשלב ראשון אם הגילאים של החברים (שראית שהם שייכים לרשת הזו) נמצאים בטווח הגילאים שלך. אם אתה בגיל שונה מהותית (למעלה או למטה) - סביר שזו הסיבה. אל תנסה לשנות את הגיל בכרטיס כי זה כבר לא יעזור. אם אתה בגיל זהה לשלהם, חזור לכאן וננסה לבדוק סיבות אחרות.

למעלה