איך מצמצמים הוצאות על מזון

איך מצמצמים הוצאות על מזון

מידי שבוע? ואני מדברת על אם חד הורית + 2ילדים . אני רוצה לצמצם הוצאות על מזון ואני מחפשת איך בדיוק לעשות זאת אנחנו חיים מהכנסה של 3.400ש"ח בחודש. יש למישהו רעיון? אגב האים רכישה בשוק הכרמל יכולה לעזור לי לחסוך בעינין?

שוק הכרמל

אני בשוק רחובות בשעה כזו כבר מוציאה 20 ש" בלבד כי זורקים כמעט הכל או נותנים בשקל. כדאי להגיע ולהישאר בשוק כדי לבדוק מה קורה

snowhite1064

New member
עכשיו חורף. השבת נכנסת מוקדם. כך

שאם תלכי לשוק בשעה 16:00 ייתכן ולא תמצאי כלום. בשעה שלפני סגירת הבסטות המחירים צונחים פלאים.

ruven77

New member
צמצום בהוצאות מזון

יש יותר ויותר חנויות קטנות יחסית המרכזות מסחר במוצרים יבשים (ספגטי,פסטות,שימורים,עוגיות,קפה) וכן חומרי ניקוי,שמן,משקאות וכן הלאה.המחירים הם כאלה ששום רשת שיווק אינה מתחרה בהן.מצאתי כמה מאלה ממש ליד הבית.שיהיה בהצלחה.ועוד משהו - העדיפי מכולות קטנות על רשתות שיווק שנוטות להיות יקרות יותר.

מורן41

New member
מוצרי חלב - יקר

גם אנו עם שני ילדים קטנים - מה שגורם לצריכת חלב מוגברת. גמדים, גבינות לבנות, צהובות, יוגורט, שקיות חלב. לפחות 100 ש"ח בשבוע רק על מוצרי חלב, אם לא יותר. אז גם בזה אני מנסה לצמצם. אפשר לעבור ל"גיל" שעולה 1.20 לעומת יוגורט שעולה 2.20 וכן יותר זול מגמדים. אז מידי פעם. וכל לא חייבים לשתות כוס חלב בוקר וערב, מספיק הבקבוק של הבוקר עם או בלי השוקו. גם אני ממליצה כמו ראובן על החנויות הקטנות למוצרים יבשים, יש חנות כזו באזור שלי וממש זול לי שם, תחפשי באזור שלך ותשווי. ניתן גם לאכול קטניות במקום בשרי - אם זו תקופה ממש קשה. לשוק גם אני לא מצליחה להגיע. -ילדים - קשה. בהצלחה. איך את בכלל מסתדרת עם הכנסה כזו נמוכה? זו כל הכנסתך או שיש עוד מזונות וכו'? שתפי אותנו.

deebeebee

New member
לא להכנס לסופרים הגדולים

אלה מציבים פיתויים וגורמים לקנות מעבר למה שמתכננים. החנויות הקטנות, עם ההצע הקטן, מביאות לקניות הרבה יותר קטנות. ללכת עם רשימה ולא לסטות ממנה. להתמקד יותר באוכל ופחות במה שמסביב. נכון שצריך גם קצת להנות בחיים, אבל גם ברשימה מוכנה מראש אפשר להקדיש קצת לחטיפים וממתקים. בהצלחה.

למעלה