איך מקבלים את התשלום מ- paypal ....

taltal0n

New member
איך מקבלים את התשלום מ- paypal ....../images/Emo35.gif

מכרתי למישהו צרפתי פריט . הוא שילם ב- paypal . קיבלתי אימייל , אי אפשר לדעת אם זה ממנו או מ- paypal , הכל בצרפתית שם ויש שם לינקים של paypal עם copyright שלהם , אבל בכתובת רשום שזה ממנו . בכל מקרה נכנסתי ל- My Ebay וליד הפריט שלי שנכר מסומן האייקון של ה- $ ורשום : this item is pending payment thourgh paypal נכנסתי לחשבון שלי ב- paypal , אבל לא מופיעה שם הודעה או זכר לתשלום שנכנס . אבל אם אני לוחץ על view paypal payment ב- ebay (ליד הפריט שמכרתי) אז הוא לוקח אותי לדף ב - paypal (תראו בתמונה המצורפת) שאני צריך למלא טוס כלשהוא - כאילו שאין לי חשבון שם....?! (ורשום למעלה שקיבלתי תשלום) מה הלאה ?

taltal0n

New member
הכוונה לא למשיכה, אלא לראות שהתקבל התשלום ב..

ב- paypal

taltal0n

New member
כן, אבל...

החשבון הזה שלי ב- paypal לא חדש , אני בעבר קניתי איתו . אבל פעם ראשונה שאני אמור לקבל כסף לחשבון ממכירה .

לא זוכרת ממש שאצלי זה היה

אבל לדעתי נסה ללחוץ שם על החלון האמצעי PREMIER ACCOUNT זה החשבון אותו אתה צריך בתור מוכר ותראה לאן זה לוקח אותך משם

ולא רשום שאין לך חשבון

למעלה בצהוב אכן רשום שקבלת תשלום וכו' ולכן באמת תבחר באמצעי ותמשיך משם

taltal0n

New member
לא מופיע כלום, ריק...

אחרי שעשיתי את השדרוג לחשבון ה- premier ב- paypal והגדרתי ב- ebay שהתשלומים (על העמלות של אי ביי וכו'...) ישולמו אוטומתית דרך החשבון שלי ב- paypal קיבלתי (ממש לפני 5 דקות) אימייל מ- ebay : "ברכות על מכירתך הראשונה" - למרות שזה נמכר כבר ב- 11 בבוקר . יכול להיות שזה לוקח זמן עד שהכסף מגיע ל- paypal ?

taltal0n

New member
כלום, עד עכשיו כלום...

אפילו את העמלה של ebay מהמכירה לא חייבו אותי עדיין בחשבון שלי ב- paypal . ה- balance שלי ב- paypal עדיין על 0 , ללא שום פעולות או תנועות . די מוזר .

ווטרס

New member
כנס ל ALL ACCOUNT ACTIVITY

ואז תבדוק אם אתה רואה שם משהו בסכום הזה שבסטטוס שלו מצויין UNCLEARED

taltal0n

New member
שאלתי ב- paypal ותראו מה מצאתי ../images/Emo26.gif

יכול להיות שזה באמת קשור לזה שיש לי כתובת אימייל שונה ב- paypal וב- ebay ? אבל מצד שני, כשאני עשיתי קניות פעם, אז אף פעם לא הייתי צריך להקליד את כתובת המוכר...

taltal0n

New member
../images/Emo49.gif הסתדר, הבעיה היתה כי האימיילים היו....

שונים . ב- ebay היה אימייל אחד וב- paypal היה אימייל אחד אחר (כולם מאומתים כמובן) . פשוט הלכתי לחשבון שלי ב- paypal והגדרתי את האימייל השני שלי , שב- ebay, ב- paypal בנוסף לאימייל הראשי . לאחר מכן שלחו לי בקשת אימות לאימייל , אימתתי וחזרתי לחשבון שלי ב- paypal וראיתי את התשלום . שורה תחתונה : האימייל שמוגדר ב- ebay צריך להיות מוגדר גם בחשבון ה- paypal ע"מ לקבל תשלום . סבבי בבי

פייפאל

אני הבנתי שרק אם יש לך חשבון בנק בארה"ב אתה יכול למשוך את הכסף מפייפאל... האם זה נכון?

taltal0n

New member
כן ...

ואין לך אפשרות לפתוח חשבון בנק בארה"ב ,אלא אם כן את טסה לשם בעצמך ופותחת חשבון . בגלל זה הרבה משתמשים ב- etrade . אפשר לפתוח שם חשבון וירטואלי (ע"י שליחת טפסים וכו'...) וזה נחשב לחשבון בנק אמריקאי שאת יכולה להעביר אליו את הכספים מפייפאל .

למעלה