איך מקבלים טיפול ברואקוטאן?

איך מקבלים טיפול ברואקוטאן?

תודה על התגובות אני באופן אישי קצת מיואש רציתי לדעת מה התהליך לקבל את הכדורים האלו?איך מקבלים הפנייה? האם צריך לעבור בדיקות מיוחדות ואם כן אלו בדיקות? או שזו הפניה ללא בדיקות מרופא? תודה מראש

melindo

New member
הממממ...

אני בדיוק היום בחודש הראשון שלי בטיפול ...התהליך הוא שלוקח מספר כדורים שמותאמים למשקל שלך...במשך 4-6 חודשים... כל מה שאתה צריך זה ללכת לרופא עור לדבר איתו על זה יכול להיות שתיהיה לוהצעה טובה יורת מראוקטון...כי כפי שאתה בטח יודע תופעות לוואי קשות יכולות להיגרם... הוא נותן לך את ההפניה וקובע כמה גרם אתה צריך

../images/Emo41.gif

בד"כ לפני התחלת הטיפול עושים בדיקה דם לכולסטרול, שומנים בדם ותפקודי כבד וחוזרים על הבדיקה חודש אח"כ.

melindo

New member
אני לא עשיתי לפני הטיפול

אבל כל חודש אני צריך לעשות בדיקת דם... מה זה אומר כשיש לי כדוריות לבנות ו ck מעל הממוצע וגם מה זה ck???

Dr Yaniv

New member
טיפול ברואקוטאן

לדוני וחבריו שלום ראשית 0בדיקת מומחה לרפ עור להתאמת הטיפול וקבלת מרשם מוזל (פרטי יכול להיות 1000 ש"ח לחודש ויותר) בדיקות דם לפני וכל חודש במהלך הטיפול פרופיל שומנים ותפקודי כבד CPK CK אנזים של שריר שמוגבר במאמץ גופני-ולכן מומלץ למתנה מה גם שאפשרית ת לוואי של כאבי שרירים ופרקים לא כל עלליה של מדד כלשהו היא בעייתית -כל מקרה לגופו של עניין ביעוץ הרופא המטפל בברכה ד"ר יניב

למעלה