איך מקבלים צבע סגול כזה בערך ?

איך מקבלים צבע סגול כזה בערך ?

לפני כשבועיים עשיתי את החרוזים האלה אבל אמא שלי "עיקלה" לי אותם ולא נשאר לי יותר צבע סגול. השאלה היא האם מישהי יודעת איך מקבלים צבע סגול שיצאים לפרח (אפשר יותר בהיר מהדוגמאות של הסגול שרואים בתמונה) וכל זאת מבלי לקנות צבע מס' 63.

תודה. בטבלה הזאת הם ממליצים

לקחת צבע סגול 63 ולהוסיף לו שחור. אז זה לא מה שרציתי. לא יהיה לי מה לעשות עם חבילה שלמה של סגול.

אלפי ../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo221.gif לפי טבלת הצבעים כחול ואדום נותנים לך סגול -שמת לב לאייקונים בחרתי לך לפי הצבעים. . . הכי טוב -קחי 3 אפונים של בורדו 26 וערבבי עם 1 אפון של כחול 35 . . . ותראי . . .עם ייצא לך כהה הוסיפי פירורי לבן להבהיר. . . הכי טוב לשחק במויות קטנות ואז להגדיל הכמות לפסי פימו . . .לתרגם כל אפון לפס. (3 אפונים = 3 פסי פימו)

יש לי רק 23 (פוקסיה) ו-37 (כחול)

וגם 26 (אדום). אין לי 35

אז תנסי עם האדום והכחול שיש לך קחי כמו בגודל של חרוז וונציה וערבבי . . .יותר אדום ופחות כחול . . .

מה עכשיו זה כבר נהייה חרוז ונציה

אח"כ זה יהיה בגודל ראש של סיכה. בחיי שתיתי
או
היום? מה קורה פה ?
דחוף

אתי רז

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו אם אני רוצה לענות אז כל השרשו

ר... מתבלבל. בקיצור. תודה רבה. עשיתי כמו שאמרת לקחתי איזה צבע אדום 26 וכחול מה שהיה לי ויצא סגול בדיוקכמו שרציתי. והקרקל של שרון לא יצא לי כל-כך אבל זה בגלל שאני
אבל אין דבר. אין
כבעל
יון.
אויש כבר נורא מאוחר בשבילי אני צריכה

תודה יש לי כזה אבל זה לא עוזר לי

כיוון שתמיד יש לי את הצבעים האחרים ממה שאני צריכה

אני מנסה את השיטה של שרון אמיר

עם הצבע אקרילי. אז עכשיו אני מחכה.....ומחכה .....ומחכה
שהוא יתייבש. אבל אני קצת
כיוון שאני לא יודעת איך להסתיר את החיבור (אני לא רוצה פרוסה מגליל נוסף וההודעה כבר ישנה ואי אפשר לשאול את שרון.... אולי אשלח לה קישור ....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אלפי לאחרונה את מצחיקולה אמיתית בסיפורו הניסיונות שלך . . נהנית מהשימוש שלך באייקונים

יקירתי, זה בגלל שאני מתחבאת מאחורי

ככה בחיים...אני די
סתם-סתם...למה להרוס
בכל מקרה זה כבר התייבש אז אני הולכת להמשיך...

לא הייתי כאן אתמול אנסה לעזור אם

בכל זאת לא מצאת פיתרון, אז אני הכנתי סגול דומה קצת יותר חי(מצטערת שאין לי תמונה להראות לך), אבל אולי הוא יוביל אותך לאן שאת רוצה להגיע, אז מערבבים שלוש פסים של אדום דובדבן 26 עם פס אחד כחול 35, כמובן ניתן לשחק ולהוסיף לבן להבהרה. בהצלחה ומקווה שעזרתי.

למעלה