איך מקדמים פוסט בבלוגיה ?

allonhaas

New member
איך מקדמים פוסט בבלוגיה ?

במקום אחר בו יש לי בלוג, אני מתבקש כל פעם לענות איפה לקדם את הבלוג שלי, אולם בתפוז מעולם לא נשאלתי. מה הדרך שבה אני יכול לקדם ? למשל, היום כתבתי פוסט שעשוי לעניין אנשים במספר תחומים - גם לקויות למידה, גם משפטנים וגם כל מי שאוהב לשמוע על מאבקים בבירוקרטיה. ראיתי שיש פונציגה של הפניה, אולם לא ברור לי איך מבצעים אותה.

מוסיף תגיות מתאימות

ומכניס קישור לרשומה כאן בפורום תחת ההודעה הנעוצה (בדרך כלל) של "כדי לקרוא בבלוגיה". אלו שתי דרכים, למשל. אם אתה חושב שהרשומה טובה ממש וראויה ליותר ונדמה לך ש"פספסו" אותה, אתה יכול גם לשלוח מסר/מייל לעורכים השונים בתפוז (שאין לי מושג מה המייל שלהם ואיני זוכר כרגע את שמותיהם). כמובן, שום דבר לא מובטח.

בתור התחלה אתה צריך לכתוב בישראבלוג

אחרי שתהפוך לבלוגר פופולרי לישראבלוג תעבור לתפוז, ואז גם אם תכתוב על מספר המרצפות בבית שלך תקבל קידום בתפוז מבלי להתאמץ.

allonhaas

New member
הבהרת השאלה

למען האמת יש לי גם בלוג בישרא-בלוג, אבל הוא פחות פופולרי מהבלוג שלי כאן, שם יש בערך 4,000 כניסות וכאן למעלה מ 10,000. אבל, זה בעיקר בגלל שבחרתי את הבלוג היותר אטראקטיבי לשים כאן, לא לא אומר שום דבר על השוואה בין הבלוגיות. מה שכן, בישרא-בלוג ידעתי איך לקדם - שם בכל יום יש הנושא היומי והרבה פעמים כשכתבתי משהו ספציפי שהתאים לנושא היומי היו הרבה כניסות - זו בעצם הייתה השאלה המקורית שלי לגבי קידום זהה בתפוז: האם יש מקום כזה שבאמצעות משחק מסוג כזה או אחר יתאפשר לי קידום מוצלח יותר. עד היום, מרבית הכניסות שלי לבלוג הם בזכות יחסי ציבור - הייתי בטלוויזיה ואז היו הרבה מאוד כניסות, היה לי אירוח בפורום שאני מנהל אז היו הרבה כניסות וכדו' - אבל לא מתוך הבלוגיה עצמה. אגב - לפי התגובה הקודמת - לא ברור לי אם זה לגיטימי להוסיף כאן את הלינקים לבלוג האחר, לפורום ולתוכנית הטלוויזיה. אז, החלטתי לא להוסיף לעת עתה, אלא אם כן מנהלי הפורום יציעו אחרת.

allonhaas

New member
תיקונים

ראשית, ראיתי שכבר מישהו לפני העיר שאני כותב גם שם. שנית, השמטתי דבר אחד משמעותי שקידם אותי מאוד ואפילו השאיר לי בונוס עד היום והוא הפנייה אלי לשמש כמומחה. בעבר שימשתי כאורח באחד הפורומים הפופולריים - באותו אירוח היו הרבה מאוד כניסות אלי לבלוג ומאז לא פעם הפנו אנשים אלי לקטעים ספציפיים.

טוב תשובה רצינית

אם אתה רוצה שיקדמו את הבלוג (התפוזי, כן?) שלך, עלייך לשרשר הודעה בפורום הזה בשירשור ההמלצות היומי. תוסיף להודעה קישור לרשומה אותה אתה מעוניין לקדם. העורכים של תפוז יעברו על השירשור הזה, ואולי יקדמו את הרשומה שלך בעמוד הבלוגיה ואולי גם בעמוד הראשי של תפוז. שירשור ההמלצות היומי נועד להמלצות, ואני מבקש ממך למלא את חובתך המוסרית ולהמליץ גם על רשומות מעניינות של אחרים שנתקלת בהן. אני עניתי לך קודם בסרקסטיות כי היום קודמה רשומה ריקה מתוכן רק בגלל שכותב הרשומה הוא בלוגר ידוע מישראבלוג.

allonhaas

New member
תודה יבוצע בהמשך

ראשית תודה על ההסבר - אני לא בקיא בתרבות הפורום, אמנם התארחתי בעבר כמומחה, אבל בדרך כלל, אני בעיקר בתחום המקצועי ופחות עוסק בביקורים לכייף. למען האמת, לא היה ברור לי עד כמה התחרות בין הבלוגיות והפורומים הוא לוחמני - מבחינתי אין בלעדיות לאף אחד מהפורטלים ואני מתנסה בכולם, כדי לברר לעצמי איפה הכי משתלם - אני מסתכל על זה בעיקר ברמה של ריטיניג, אבל גם מבחינת כילים ואיכות הביקורים - למרות שזה די קשה לבירור. מה שאכן שמתי לב, הוא שמבחינת הריטינג, כאן יש פעילות שלא ראיתי במקומות האחרים - הסתכלתי רק על היום וראיתי כמות של תגובות שלא ראיתי כמעט באף פורום - אולי עשיתי טעות שאת הפורום שלי לא פתחתי כאן. מצד שני, במקום שפתחתי, נתנו לי קידום בדרכים אחרות - הם שייכים למעריב וכבר פעמיים קידמו בדפים הראשיים של המגאזין - כול כתבת צבע מכובדת, זה אולי פחות בולט מבחינת רייטינג, אבל יש בזה מה שמכונה "מיתוג" טוב.

suki da yo

New member
אתה יכול לקרוא את זה בנוגע לקידומים

http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles/article.asp?forum=1762&a=89067&c=8789&sc=0&ssc=0 (מנהלת הפורום לומדת בחינה בפיסיקה ולכן אינה משקיעה בתגובות. עמך הסליחה
)

דנטל

New member
בשער הבלוגיה יש "הנושא החם" ויש תגיות נבחרות

מבחינתך זה צריך להיות כמו הנושא היומי, רק תשתמש באופציות האלה כשהן באמת מתאימות לפוסטים.

למעלה