איך מקובל ביום לימוד ארוך?

touti

New member
איך מקובל ביום לימוד ארוך?

המסגרת נותנת צהריים אוכל לילדים? מה כולל התשלום שלנו לרווחה על מסגרת יום ארוך? רק את האוכל והצוות? וריתמיקה משלמים בנפרד? הבן שלי בן 9, עד שנה שעברה שילמתי לרווחה ובזה נגמר הסיפור. השנה הוא עלה לכיתה מתקדמת ופתאום אני צריכה לשלם על הריתמיקה, עושים בעיות בלתת לו אוכל כי הוא לא אוכל כמו כולם, אלא מוצרי חלב. אז מה נשתנה השנה הזו מכל השנים? האם זה כסף שאני צריכה לשלם על ריתמיקה ואלוהים יודע מה עוד הם ביקשו על פי חוק? האם מגיע לו לקבל מהם אוכל על פי חוק? תודה ובברכה קרן

Diana M

New member
יוח"א-יום חינוך ארוך

שלום קרן, עבור יום חינוך ארוך לא משלמים. יום חינוך ארוך פועל בכמה אזורים בארץ והמשמעות שהילדים לומדים 41 שעות שבועיות לאורך. לגבי הזנה, בכל מקום יש סידורים שונים. בחלק מהמקומות אין הזנה כלל וההורים דואגים לשתי ארוחות ארוזות שבהחלט עשויות להספיק. במקומות אחרים ההורים משלמים עבור קייטרינג שמספק ארוחה חמה בצהריים. יש רשויות שמממנות את ההסעדה לכולם ויש כאלה שרק לחלק. כך שאין תשובות חד משמעיות. הכל על פי החלטת ועד ההורים במסגרת בה אתם נמצאים. במסגרות חינוך מיוחד לרוב מדובר בהסעדה מאורגנת והרבה פעמים הרשות המקומית שותפה במימון. אסור לדרוש מכם תשלום עבור ריתמיקה אם היא ניתנת במסגרת יום חינוך ארוך, אלא אם כן זו פעילות שועד ההורים החליט עליה והיתה הסכמה של כל ההורים. אין לזה קשר ליום חינוך ארוך. בענין תפריט מיוחד, בדרך כלל כאשר קיימת הסעדה ניתן לקבל מנות צמחוניות. שווה לך לקבל פרטים מדוייקים אצל יו"ר ועד ההורים ומנהל המסגרת. דיאנה

למעלה