איך מקלידים את סימן הריפוי (קו אופקי מעל לאותיות ב, כ, פ)?

trilliane

Well-known member
מנהל
במקלדת העברית החדשה של חלונות (מחלונות 8 ואילך):
אלט ימני (Alt Gr‎) והמקש של התו "[" (סוגר ימני מרובע/מסולסל)

בעברית אחרת זה אלט ימני יחד עם המקש מקף/מינוס

ראו נא בכותרת.
תודה לשניכם, אך:
כשאני מנסה להקליד בתפוז:
- אלט ימני יחד עם [ >>> לא מופיע כלום
- אלט ימני יחד עם - >>> מופיע הקו האופקי, אך לא במקום הנכון: כדי חצי אות שמאלה מן האות שמעליה היה אמור להופיע

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה לשניכם, אך:
כשאני מנסה להקליד בתפוז:
- אלט ימני יחד עם [ >>> לא מופיע כלום
- אלט ימני יחד עם - >>> מופיע הקו האופקי, אך לא במקום הנכון: כדי חצי אות שמאלה מן האות שמעליה היה אמור להופיע
כנראה יש לך מקלדת עברית ישנה.
באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אמורה להיות לך המקלדת הזאת.
אתה משתמש בשיטת הניקוד הישנה עם מקשי הספרות?
אם כן, בבחירת השפה (או בהגדרות השפה) תעבור למקלדת העברית השנייה ואז תצליח.
יש דרך גם במקלדת הישנה, אבל אני כבר לא זוכרת אותה... החדשה נוחה יותר, שווה לנסות (התרגלתי בתוך יום).

נוף-צלול

Active member
ניסיתי: תפוז לא מאפשר. וורד מאפשר. נסה לכתוב בוורד ולצרף להודעה

קבצים מצורפים

• בֿגֿדֿ כֿפֿתֿ והשליך לים.docx
    KB 13.6 · צפיות: 4

נוף-צלול

Active member
נעלמה לי מפס הסטטוס שבתחתית ההמסך ה"עברית HE3". התוכלו לעזור לי להחזירה. תודה.
יש לך בפס (התחתון) "עבר HE" או ENG? אם כן, עכבר שמאלי על זה ייפתחו לך אפשרויות השפה. שם אמורה להיות עבר HE3
אם כלל לא מופיע ENG או HE, הקש בה בעת על Alt + שיפט ימני והאפשרויות יעלו. בחר מתוכן

נערך לאחרונה ב:
יש לך בפס (התחתון) "עבר HE" או ENG? אם כן, עכבר שמאלי על זה ייפתחו לך אפשרויות השפה. שם אמורה להיות עבר HE3
אם כלל לא מופיע ENG או HE, הקש בה בעת על Alt + שיפט ימני והאפשרויות יעלו. בחר מתוכן
תודה.
מופיעים אצלי בפס התחתון עבר Hebrew ו- ENG English וכן אפשרויוית השפה אך להוותי בין אפשרויות שפה אלה לא מופיעה HEB3.

נוף-צלול

Active member
תודה.
מופיעים אצלי בפס התחתון עבר Hebrew ו- ENG English וכן אפשרויוית השפה אך להוותי בין אפשרויות שפה אלה לא מופיעה HEB3.
עכבר שמאל על אפשרויות שפה, נפתח תפריט עם אפשרויות רבות. ביניהן סימן פלוס - הוסף שפה. נסה לגלול ל- HEB3. מקווה שדרכך תצלח

עכבר שמאל על אפשרויות שפה, נפתח תפריט עם אפשרויות רבות. ביניהן סימן פלוס - הוסף שפה. נסה לגלול ל- HEB3. מקווה שדר
עכבר שמאל על אפשרויות שפה, נפתח תפריט עם אפשרויות רבות. ביניהן סימן פלוס - הוסף שפה. נסה לגלול ל- HEB3. מקווה שדרכך תצלח
תודה. פעלתי לפי הנחייתך, אך המחשב עומד במריו - לא שמע על heb3. תודה רבה על נסיונותיך לעזור. נראה לי שארפה מהעניין.

נוף-צלול

Active member
אם תרצה, מקווה שתוכל לסדר זאת לפי ההנחיות הבהירות והמפורטות ששלח ירון בפורום תמיכה טכנית, בקישור:
בהצלחה!

למעלה