איך מקפיצים את כל השירשור של הודעות ישנות?

chihua

New member
איך מקפיצים את כל השירשור של הודעות ישנות?

יש הודעה ישנה שאני הגבתי עליה, אבל היא לא הוקפצה. איך מקפיצים את כל השירשור? תודה זאת התשובה שלי: ======================================= קודם כל, תודה לכל העונים תוכן: קודם כל, תודה לכל העונים. רק עכשיו לצערי, יש לי זמן להגיב, אז אני מקווה שאם עדיין פה האמת, עד עכשיו חיפשנו רק בשכונות החדשות (2005, וליד הפארק) אף אחד לא המליץ על שכונה ליד הפארק. ראיתי מודעות של דירות 3.5- 4 חדרים בסביבות 270.000$. האם השכונה ליד הפארק היא טובה ונוחה מבחינת מיקום? או שזה סתם רחוק מהכל? ראיתי שבונים שם בית ספר (קרוב לפרוייקט של זוגות צעירים). מה בקשר לשכונות החדשות, איזו מהן עדיפה? או שעדיף בגלל המחיר האזור הישן במרכז שדיברתם אליו? ועוד שאלה, אם אפשר. אנחנו באים מהרצליה. האם רעננה עדיפה על הרצליה לגידול ילדים ? (אני חושבת שכן, רק רוצה לשמוע ממקומיים). שוב, תודה לכל העונים!

הודעות קופצות רק ביומיים הראשונים

אם תתנ/י קישור להודעה הרלוונטית - אבדוק אם השירשור אקטואלי ובהתאמה אוכל לשרשר דרך ממשק הניהול את השירשור כולו לכותרת חדשה. לחלופין - תוכל/י להעלות שירשור חדש עם קישור לישן ולהמשיך את הדיון.
ובהצלחה
חנה

chihua

New member
איך עושים קישור לישן?

השירשור הוא מתחיל ב 13:38 18/10/07 עשיתי שם "הוספת תגובה" וזאת הכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=1789&msgid=107197635

ארזS

New member
דרך לקישור לשרשור הישן :

תותחים הודעה חדשה [אם עברו מעל 72 שעות מהשרשור המקורי] . בהודעה החדשה כותבים [לדוגמא] בכותרת "תזכורת" / "משהו חשוב שנשכח" וכדומה. נכנסים לתוכן ההודעה כפי שאני עושה כעת. כותבים לדוגמא : חבל שהשרשור הזה יפול לתהום הנשייה.... ברשותכם האדיבה הנה תזכורת בקישור המצ''ב.

ארזS

New member
אוי ווי לי ../images/Emo6.gif

מתנצל על שגיאת הכתיב החמורה בתחילת התגובה... אני עובד עם מקלדת לא הכי תקינה ובדרך כלל בודק לפני משלוח, הפעם פספסתי. התכוונתי כמובן שפותחים הודעה חדשה.

ארזS

New member
לא מדוייק + הסבר מדוייק

שרשור קופץ בתוך 72 שעות במדוייק מרגע פתיחתו במידה ונוצרו התנאים הבאים : נכתבת תגובה שיש בה נושא ויש גם תוכן כשבתוכן התגובה נכללים לפחות 10 תווים [אותיות, מספרים, סימנים] או שיש אפילו אייקון אחד. כלומר [לדוגמא] לא מספיק לכתוב כותרת עם
כי זה לא עוזר. אבל כאמור כל זה פעיל עד 72 שעות מרגע פתיחת השרשור. לגבי אפשרות הניהול זה נכון בהחלט.

והסבר להבאת קישור לכאן

תלכי להודעה אותה את רוצה לקשר ותלחצי על הנקודה הכתומה שלצידה. ההודעה תיפתח לך בחלון נפרד. תעתיקי לכאן את הקישור באחת משלושת הדרכים הבאות: 1. לקישורים מצורפים (באפשרויות שיש בתחתית חלון התגובה) 2. מילים מתוכן ההודעה - תכתבי בשדה הימני מילה מתוכן ההודעה החדשה ובשדה השמאלי את כתובת ההודעה שמקושרת. 3. תלחצי על "תחילת לינק" שנמצא מתחת לחלון הכנסת ההודעה, תעתיקי את הקישור ואז תלחצי על "סיום לינק". בהצלחה!!!!!

chihua

New member
זה עבד, אבל לקח הרבה זמן עד שניפתח...

זה עבד, אבל לקח הרבה זמן עד שניפתח... תודה על ההסבר

ארזS

New member
נעלבתי. בכל הרצינות.

טרחתי וכתבתי הסבר מפורט כיצד מקפיצים שרשור ואפילו תודה אחת לא נכתבה. [אך נכתבו תגובות אחרות בנושא לאחר מכן ].

תודה ארז על ההסבר המפורט !../images/Emo140.gif

אתה צודק, גם אני נעלבת כשלא מתייחסים להודעות שלי... לא שזה קרה כאן , אבל זה לעיתים קורה , סתם מחוסר חשיבה,לא מרוע לב ! מגיע לך התודה והברכה , אני מאוד מעריכה את העובדה שתקנת את טעות ההקלדה שהיתה לך וההסבר שלך היה מפורט וממצה לעילא ולעילא.... כל הכבוד על הסבלנות
והנה אפילו קבל ממני

ארזS

New member
לנתוש של אוריה

לא הייתי נעלב אם לא הייתי חוטף על הראש [שלא בצדק] בשרשור אחר. אבל שם התייחסו בצורה לא נכונה ואילו כאן כשעזרתי לא התייחסו בכלל. לכן נעלבתי וכתבתי זאת. אם הייתי כותב בכל פעם שנעלב תפוז היו מתמוטטים...
וכעת לא צריך שיחמיאו שוב... תם וננשלם.

כמו שאמרו כבר לפניי....

דירות במצב תחזוקתי מזעזע במחירים של דירת יוקרה ב...רעננה
כן , כן , הייתי בדירות ברעננה , במרכז העיר , אבל אין לי מושג איך אנשים לא מתביישם להציע דירות במצב רעוע שכזה במחירים שערורתיים.... עם כל הכבוד לשמה הטוב של העיר רעננה , יש גבול !

למעלה