איך מרגילים חתולה קטנה לכלב גדול?

איך מרגילים חתולה קטנה לכלב גדול?

שלום לכולם, אתמול בערב מצאתי חתולה חמודה קטנטונת (מעריכה שבת פחות מחודש) ואני שוקלת לאמצה. הבעיה היחידה היא שיש לנו בבית כלב לברדור מקסים. הפגישה הראשונית ביניהם גרמה לחתולה להתקמר ולהוציא קולות לא סימפטיים. הכלב הוא ידידותי בד"כ ואני מניחה שהבעיה לא תהיה מצידו. שאלתי היא האם ניתן להרגיל את החתולה לכלב? כמה זמן זה יכול לקחת והכי חשוב - כיצד? אני מרחמת עליה מאוד ואשמח לאמצה, אך לא על חשבון הכלב האהוב שלנו.... אשמח לדעתכם...

תנו להם זמן

גורים מתרגלים צ'יק צ'ק לכלב, גם אם בהתחלה הם מנסים להיות מאיימים. תנו להם כמה שעות ביחד, בהשגחה, ואם הכלב ידידותי לא תהיה בעייה.

שוב שלום - עדכון וקריאת הצילו

טוב אז ככה, לקחתי את החתולה אליי הביתה. הצרה הגדולה היא שהיא כל הזמן בוכה. קניתי לה אוכל לגורים משובח. הבאתי לה מים. אבל היא כל הזמן מייללת. כל הזמן. היא גם כל הזמן במין תזזית כזאת. לחוצה. מה עושים? לחבר שלי אין סבלנות ליללות שלה ולי אין זמן ויכולת להחזיק אותה כל הזמן על הידיים (שגם שם היא לא נחה, רק מייללת פחות) מה עושים??? הצילו!!!

גורה בת חודש לא יכולה לאכול אוכל יבש

צריך להטפיח לה אותו במים וגם אז סביר שהיא לא תצליח לאכול לבד. כנראה שתצטרכי לתת לה תחליף חלב לחתולים. אם גור בוכה ולא נרגע סימן שהוא רעב (או שכואב לו משהו מאוד, אבל במקרה שלכם נשמע שהיא פשוט מאוד רעבה).

ומתכון ביתי, אם אין לכם איך להשיג כרגע תחליף

אפשר להשתמש במטרנה לתינוקות. שמים פי שלוש אבקה מהוראות ההכנה שעל הקופסה. אם גם זה אין לכם אז אין ברירה וצריך להשתמש בחלב פרה. מוסיפים למעט חלב: ביצה לא מבושלת וחצי כפית דבש. מחממים לטמפ' הגוף (פושר) ומניקים את הגורה. משתמשים בבקבוק הנקה לגורים, במזרק או במזלף.

למעלה