איך מרגילים תינוק למוצץ ??

איך מרגילים תינוק למוצץ ??

איך גורמים לו לא להתבלבל בין פטמה למוצץ? אם הוא מסרב בתוקף למוצץ איך בכל זאת מרגילים אותו? כי אני יודעת שבשלב מאוחר יותר זה מרגיע בכל מיני מצבי כאב ועצבות ... כל עצה תתקבל בברכה

בן כמה התינוק?

בכל מקרה לא מומלץ לתת מוצץ על שמבססים את ההנקה, במידה ואת מניקה. מעבר לכך יש תינוקות שפשוט לא אוהבים מוצץ, מה גם שקיים רפלקס של דחיפת הלשון החוצה עד גיל מסויים, מה שלא מאפשר למוצץ להשאר בפה אצל חלק מהילדים. העצה שלי - להמשיך לנסות לאט ובסבלנות עד שיסכים.

אני אכן מניקה והתינוק בן שבועיים

אני פשוט זוכרת שאצל הגדול הוא לקח מוצץ מגיל 0 וזה עזר לו מאד כשהיה גדול יותר, בעיקר כאמצעי הרגעה

איך מתנהלת ההנקה?

האם היא מבוססת? באופן עקרוני ההמלצה היא לחכות על גיל 6 שבועות, מפני שמוצץ אכן עלול לגרום לבלבול פטמות ולחרב הנקות. מכיוון *אימהי*, אני ממליצה לך לנסות לתת (ושוב רק אם ההנקה תקינה ומבוססת), כדי להרגיע.

תודה על ההתייחסות, איך אני

יודעת אם ההנקה מבוססת ??? בעיקרון הוא יונק מתי שבא לו בשעות היום ובלילה כל איזה 2-3 שעות. יש חיתולים מספיקים של פיפי וקקי....

בדרך כלל מדברים על חודש של התבססות

אבל אם את כאמא מנוסה מרגישה שזה מבוסס ( וכך נשמע התיאור שלך) אז זה מבוסס. בהנקה מבוססת התנוק יונק בצורה יעילה , אינו פוצע את הפטמות, רגוע אחרי היניקה וכאמור יש מספיק חיתולים רטובים.

מוצץ במקום אצבע?../images/Emo187.gif

הקטנטן שלי קיבל מוצץ בברית מילה ואז הפסקתי לגמרי עד לפני שבועיים בערך. הוא תמיד סוגר אגרוף כפוץ ודוחף את כל היד לפה, מאז שנולד, התמונה הראשונה שלו היא עם אגרוף מוכן לפעולה. בינתיים הוא גילה את האצבע בפה ומאז המוצץ חשוב יותר (יותר קל להפסיק לכשיגיע הזמן , לפי מה שאומרים בכל אופן). מנסיןו שלי נוק הוא המוץ המועדף לעומת אוונט ושאר אחרים, לקח קצת זמן, במיוחד אחרי הנקה, כשאני עדיין מחזיקה אותו צמוד לציצי זה מצליח, כשהוא כמעט נרדם ופשוט הרבה נסיונות.. בהצלחה...

למעלה