איך מרפאים כאב ראש באמצע הכלום??

שקדי

New member
איך מרפאים כאב ראש באמצע הכלום?? ../images/Emo46.gif

כשהייתי נער צעיר ובלונדי.....פעם פעם........ ובדיוק גמרתי י´´ב והמתנתי לגיוס לצבא.....כלומר בקיץ הגיע אלינו מחנה עבודה מיד אליהו הנוער העובד ומשום מה החליט מי שהחליט שעבדכם הנאמן יהיה המקשר שלהם יום אחד קורא לי סדרן העבודה ואומר לי שמחר אין עבודה בשביל הנערים ובשביל שלא יסתובבו סתם בין הרגלים אז שאני אקבל אוטו ונהג ואקח אותם לטיול בגליל נו טופ....קיבלתי את דין התנועה....ואת האוטו ויצאנו לגליל הנהג הוריד אותנו ליד אדמית וקבענו נק´מפגש כמה ק´´מ משם בנחל קורן ויצאנו לדרך........ הכנו למערת הקשת ומשם גלשנו לנחל הקורן .היה יום קיץ חם לפתע קוראים לי הנערים ומבשרים לי שאחד הנערים סובל מכאב ראש נוראי ואינו מסוגל בשום אופן להמשיך בהליכה האוט היה אי שם ועל פלאפונים כזכור אפילו לא חלמו אז היה ברור שזה המקום לתרופות אליל פניתי אל הנער הסובל כשעל פני ארשת רצינות וכך שחתי לו: למזלך....כך אני בדיוק עכשיו פרות הסירה הקוצנית בשלים ואם אתה בולע שלושה גרגרים עם קצת מים תוך חמש דקות אתה בריא כמו שור.....בריא תאמינו או לא......אני לא האמנתי תוך חמש דקות הבחור הבריא לחלוטין וצעד כמו נמר עד סוף היום בקהילת החרדים בטח הייתי היום איזה באבא משהו................

גדול ../images/Emo9.gif וזה רק מחזק את הדיעה

שהכל עניין של אמונה.. גלולות הפלצבו למשל... ואם מדברים על אמונה, אז סיפר לי בחור סיפור ששמע "מפותחת בקלפים". הגברת עוסקת בקלפי טארוט, אז ככה סיפרה לו: פעם פתחה קלפים למישהי וראתה בה שראתה (כמו שלימדו אותה בספרים) אלא שבהבזק של רגע - החליטה לומר לגברת דברים הפוכים. דיברה ודיברה והגברת כל הזמן מהנהנת בראשה. ולסיכום התפעלה הגברת מהדיוק שבפרטים שנתנה הפותחת בקלפים... ומה זה מלמד... שאנחנו בוחרים\רוצים להאמין במה שנוח לנו.... ועל הפטנט הזה מתפרנסים אלפי מגידי עתידות ולוחשי לחשים

מגי הזמנת לבלקון ולא הגעת ל- ../images/Emo96.gif

חייבת לרוץ - אחזור אחה"צ... תעשו חיים, שב"ש.

למעלה