איך משדרים מוזיקה?

virtualflavius

New member
איך משדרים מוזיקה?

הקמתי תוכנית חדשה ולא הצלחתי למצוא דרך לשדר מתוכנות אודיו שמותקנות על המחשב. הדבר היחיד שכן הצלחתי לשדר זה את המיקרופון שמחובר לכרטיס קול. יש לי כרטיס קול m-audio firewire 410 חיצוני. איך עושים את זה? עזרה תתקבל בברכה

virtualflavius

New member
אולי מישהו בכל זאת יודע...

אתמול שמתי את הפוסט הקודם ולא הייתה תגובה כי הייתה תנועה רבה בפורום. השאלה היא כיצד לנתב ערוצי אודיו מתוכנות שרצות על המחשב, לדוגמא, media player או real player לשידור. חייבת להיות דרך לעשות את זה. הבנתי מההגדרות של ה flash player שהוא מסוגל לקחת כל ערוץ אודיו מהמחשב, לא רק את המיקרופון, ובכל זאת אני כרגע מצליח לשדר רק את המיקרופון. בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי למצוא פיתרון Virtual Flavius

קדוש2

New member
אפשרות גרועה

אפרות גרועה, היא לחבר בכבל מתאים (שני זכרים), את היציאה לרמקולים לכניסה של המיקרופון. זה עובד, אבל זו לא דרך מומלצת. הייתי רוצה להוסיף לשאלה: כיצד ניתן לשדר מוזיקה ישירות מהמחשב, ולשמור על האפשרות לדבר במיקרופון? תודה.

virtualflavius

New member
זה יוצר פידבקים

אני מחפש פיתרון ברמת ה Windows שיאפשר לי לנתב אודיו מכל תוכנה לתוך השידור. שמתי לב שבינתיים כל מי שמשדר באמת עושה את זה באמצעות ציוד חיצוני שמחובר לכניסת המיקרופון של המחשב. בגלל שאני מעוניין לנגן מכל מיני תוכנות אני מעדיף פיתרון ברמת התוכנה. תמיד יש פיתרון, רק צריך למצוא אותו

virtualflavius

New member
ניתוב הכל לכניסת המיקרופון

אחרי שעות של התעסקות וקריאת מאמרים הגעתי למסקנה שה Flash Player פשוט מאפשר רק גישה למיקרופון של המחשב ולכן ניתבתי את כל התוכנות שלי ליציאה שונה מזאת שהמיקרופון יוצא ממנה וחיברתי את היציאה הזאת לכניסת המיקרופון בכרטיס קול. הפלא ופלא, שמעו אחלה סאונד ונתתי תוכנית של שעה וחצי. בקרוב עוד. תודה לכל מי שעזר לי. וירטואל פלאביוס

קדוש2

New member
אבל עכשיו המיקרופון לא עובד

איך אתה יכול לשלב בין מוזיקה למיקרופון?

virtualflavius

New member
יכול להיות - תלוי בקונפיגורציה

מה שגיליתי זה שה Flash Player בנוי ככה שהוא יוכל להעביר רק את האודיו של כניסת המיקרופון לשידור ולא שום ערוץ אחר של אודיו, לכן חייבים להכניס את כל מה שעובר לשידור לכניסת המיקרופון. אפשר ברמה הכי פשוטה להוציא מוזיקה לרמקולים ושישמעו אותה דרך המיקרופון. זה לא איכותי, אבל זה עובד, עשיתי את זה בתוכנית היום בבוקר. כולם שמעו והיה שמייח!!!! פתרונות נוספים: יש לי כרטיס קול עם מספר יציאות אז ניתבתי את האודיו ליציאה מסוימת שהיא לא היציאה הראשית וחיברתי לכניסת המיקרופון, ככה מנעתי פידבק וקיבלתי את האודיו בכניסה של המיקרופון. במצב הזה באמת לא היתה לי אפשרות להשתמש במיקרופון. קונפיגורציה שנייה שבניתי היא עם מיקסר די ג'יי חיצוני שאליו מחוברים כל מקורות האודיו והיציאה שלו מחוברת לכניסת המיקרופון של המחשב וככה אני יכול להכניס למיקס מה שבראש שלי. אם אתה צריך עזרה, אל תתבייש לשלוח לי מסרים לתיבה. יום טוב, פלאביוס

למעלה