איך משווים מחירי תיקון?

uziru

New member
איך משווים מחירי תיקון?

בתור אחד שנוהג להשוות מחירים כמעט בכל תחום, נתקלתי בבעיה: איך אני משווה מחיר של תיקון אופניים? לדוגמא: כרגע יש לי רעש של חיכוך מאיזור הקראנק, אני לא בטוח מה הבעיה ואיך יש לפתור אותה... אם אני לוקח את האופניים לחנות מסוימת בשביל לבדוק מה הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקן האותה חנות (זה כבר מפורק... יבקשו כסף על הבדיקה וכו'). אם ישנן באזורי 4 חנויות שאני סומך שיעשו את אותה עבודה טובה, איך אני משווה מחיר של תיקון??? מה אתם עושים במיקרים כאלה?

psycho killer11

New member
אם התיקון אינו דורש חלקים

אז התשלום יהיה לפי זמן עבודה של המכונאי. תשאל כמה עולה שעת עבודה של מכונאי בכל אחת מהחנויות.

uziru

New member
ואם כן דורש חלקים?

וכאמור אני לא יודע איזה חלקים אמורים להחליף...

eitanob

New member
תברר מחיר חלקים אפשריים

מכיוון שהרעש מאיזור הקראנק, תברר כמה עולים חלקים המתאימים לקראנק, אין יותר מידי כאלה (BB, הקראנק עצמו, ...)

nintense

New member
איך משווים מחירי ציור ?

אתה יכול לשאול כמה מחושבת שעת עבודה, או לבקש הצעת מחיר לתיקון ולהשוות. אני מאמין שהפרשי המחירים לא יהיו יותר מ 10% והזמן שתבזבז על סקר המחירים יעלה יותר.

noamwax

New member
באופן אישי

אני הייתי הולך על החנות שנותנת את השירות הטוב ביותר. הסיבה: הפרשי מחירים של 10 אחוז לא הרגו אף אחד מה-גם שאת אותם 10 אחוז ויותר לפעמים אתה מקבל בהנחות כלקוח קבוע. אתה גם לפעמים לא מחוייב על עבודה שהיו מחייבים אותך עליה כלקוח מזדמן. תעשה אתה החשבון לבד ותראה שלתווח ארוך העסק משתלם. נועם

למעלה