איך משווקים אתר למטייל העצמאי שנעשה בככיף

yair71

New member
איך משווקים אתר למטייל העצמאי שנעשה בככיף

הייתי רוצה לדעת איך אפשר לקדם אתר שאני לא מרוויח עליו. נעשה אך ורק בשביל הכייף האישי שלי

lerontal

New member
שלום

יודמה נחמדה אבל הייתי משפר את פני האתר זה דבר ראשון, אולי מישהו יכול לעזור לך עם העיצוב ללא תשלום כי הוא מאד לא מושך כרגע, וזה חלק משיפור האתר והכניסות אליו. דבר שני, לכניס קישורים של גוגל לאתר, זה יקדם אותו. נסה ליצור קשר עם אתרים שיפנו אליך ללא תשלום מצידך ושהאתר שלך נותן להם איזה ערך מוסף לגולשים, צריך לעשות עבודת שטח בעניין הזה, זה לא קל אבל שום דבר לא בא בקלות. המלצה שלי, שפר את המראה שלו קודם כל. בהצלחה

yair71

New member
תודה

לשפר את האתר זה קצת מסובך רק בגלל מבנה הפורמטים של גוגל. לקחתי צבע לבן שהוא יותר מהיר(מבחינת משאבים). כך אני חושב

lerontal

New member
אבהיר למה הכוונה

אם הגעת לפורום לקבל ביקורת, קבל אותה בהבנה, זו ביקורת בונה ולא כדי לקטול אותך, אם אין לך כוונה להיעזר בביקורת, אל תבקש אותה :). בכל זאת ומכיוון שכבר פנית, תרשה לי להעיר את הערותיי, יש לי יותר מעשור נסיון בבניית אתרים ובאינטרנט אז אני חושב שקצת עזרה רק תוכל לשפר לך את האתר. בחירת צבע לבן בגלל מהירות משאבים היא מוטעית, גם כך אין לך שום גרפיקה באתר ואין סיבה שהוא יעלה לאט, כבר חלפו ימי השיקולים האלה כי האינטרנט הרבה יותר מהיר וויזואליות היא קריטית לאתרים וגם גוגל נותן להכניס תמונות, אז כדאי שאולי כן תשתמש בכמה, כמובן אם יש לך תמונות עם זכויות יוצרים שלך ולא משהו שמצאת באינטרנט. אין לך סדר באתר, הכל מבולגן ולא מחולק לפי קטגוריות שעושות היגיון כלשהו. השימוש בפונטים TIMES NEW ROMAN הוא שימוש גרוע לעברית, זה פונט מכוער וישן, תשתמש באריאל, יש לך אפשרות בגוגל. רק כדי להבין כמה אתה מוגבל, נרשמתי לשירות של גוגל כדי לראות מה אפשר לעשות, הנה הלינק למה שעשיתי בדקה אחת על השעון, אתה רואה הבדל בין זה לבין האתר שלך מבחינה ויזואלית? אני מניח שכן. אני מציע לך לסדר את האתר, להשקיע קצת יותר בויזואליות אם כבר השקעת כל כך הרבה זמן בלהקים אותו וגם לסדר אותו ןלתת לגולש אתר ידידותי שקל להתמצא בו. בלינק שצרפתי שמתי תמונה שנלקחה מהאינטרנט ככתובת URL, לאחר שתראה אוריד אותה. בהצלחה.

yair71

New member
אני שמח לביקורות בונות. ולכן תודתי הרבה

מה שיקרה בפועל יהיה לי דף ארוך מאד ורציתי להכיל הכל אבל, שאחזור מהחופשה שלי אתחיל.

למעלה