אבהיר למה הכוונה
אם הגעת לפורום לקבל ביקורת, קבל אותה בהבנה, זו ביקורת בונה ולא כדי לקטול אותך, אם אין לך כוונה להיעזר בביקורת, אל תבקש אותה
. בכל זאת ומכיוון שכבר פנית, תרשה לי להעיר את הערותיי, יש לי יותר מעשור נסיון בבניית אתרים ובאינטרנט אז אני חושב שקצת עזרה רק תוכל לשפר לך את האתר. בחירת צבע לבן בגלל מהירות משאבים היא מוטעית, גם כך אין לך שום גרפיקה באתר ואין סיבה שהוא יעלה לאט, כבר חלפו ימי השיקולים האלה כי האינטרנט הרבה יותר מהיר וויזואליות היא קריטית לאתרים וגם גוגל נותן להכניס תמונות, אז כדאי שאולי כן תשתמש בכמה, כמובן אם יש לך תמונות עם זכויות יוצרים שלך ולא משהו שמצאת באינטרנט. אין לך סדר באתר, הכל מבולגן ולא מחולק לפי קטגוריות שעושות היגיון כלשהו. השימוש בפונטים TIMES NEW ROMAN הוא שימוש גרוע לעברית, זה פונט מכוער וישן, תשתמש באריאל, יש לך אפשרות בגוגל. רק כדי להבין כמה אתה מוגבל, נרשמתי לשירות של גוגל כדי לראות מה אפשר לעשות, הנה הלינק למה שעשיתי בדקה אחת על השעון, אתה רואה הבדל בין זה לבין האתר שלך מבחינה ויזואלית? אני מניח שכן. אני מציע לך לסדר את האתר, להשקיע קצת יותר בויזואליות אם כבר השקעת כל כך הרבה זמן בלהקים אותו וגם לסדר אותו ןלתת לגולש אתר ידידותי שקל להתמצא בו. בלינק שצרפתי שמתי תמונה שנלקחה מהאינטרנט ככתובת URL, לאחר שתראה אוריד אותה. בהצלחה.