איך משורר משתורר לו?

elisha

New member
איך משורר משתורר לו?

באמתחתי שירה יפה, איך מוציאים לאור? מי מבין מי יודע? ליל אלול בצפת (מומלץ לקרוא בקול) הולכות היו רגלי עת ליל בצפת העתיקה תיקון חצות הבזיק כאור, קרע את השתיקה קדושה קרה קרנה מהכתלים הישנים ופתע נתקנאתי בצפתים הישנים חיות יפה, יפה כל כך, אמת פשוטה פשוטה כמו בגד גס ארוג פשתן, עליה צפת עוטה ללילה נשמה זכה, כאור שבעת ימים כל כך יפה היא צפת בליל, והצפתים נמים? על זאת, בעצם, נתקנאתי ביושביך צפת שמיופיך היו לחלק ממשי כמעט וכמו אוהב שמתערבב בזו אשר אהב כך בחיקך וחיבוקך, הם ישנים עכשיו מתאווה הייתי ששירתי תיקרא קבל עם ועדה, ששירתי תיודע, אולם, נדמה שנדם קול השיר המחורז, ומה אעשה שרוב כתיבתי כזאת? שבנפשי היא? שאין בי אלא מעט שבמעט מנפש רחל ולאה, אולי עוד ישוב יומו של שירי, יומה של שירתי.עד אז אייכם יודעי דבר באשר לשאלתי שבכותרת? תודה, אליהוא

תודה לך :)

הנני קוראת נפעמת את שירך - כמה נפלא ואהבתך לצפת מרגשת ומדגדגת בכל חוש בגוף חשתי ברוח הקרירה שלה, ברחובותיה הצרים המלאי קדושה ויצירה... בנוסף לכל זאת אני מזדהה עם הסיכום שצירפת לשירך גם אני אוהבת לעטר כתיבתי בחריזה אך צר לי כי אינני יכולה לעזור לך בתהליך הטכני שקשור בהפצת שיריך - אולי מישהו מהחברים ;) בכל אופן מאחלת אני לך בהצלחה ! ענבל

* רוזבד

New member
יפה

קודם כל ברוך הבא לפורום שנית כל כתבת שיר יפה מאוד על צפת ותיארת יפה את העיר נשמח אם תרשום עוד שירים כאן

למעלה