איך משחקים צ'יט?

מאיפה את מכירה את המשחק?

צ'יט שחקים ככה.. מחקלים לכל שחקן 8 או 10 קלפים השחקן הראשון מתחיל לשחק הוא שם קלף.. והוא יכול להשים איזה קלף שהוא רוצה הפוך ולשקר למשל: יש לי 9 אז אני יכולה לשקר ולהגיד שיש לי 8 או 10 ואם שקרתי ומישהו מהשחקן אמר לי צ'יט אז אני צריכה לקחת את כל מה שהצטבר איפה שאנחנו שים את הקלפים שאנחנו משקרים או לא.. ועוד 3 קלפים מהשחקן שאמר לך צ'יט .. מקווה שעזרתי לך פחות או יותר..!

נוני456

New member
ככה משחקים צ'יט.

המטרה במשחק היא להפטר מהקלפים. מחלקים לכל השחקנים 8/10 קלפים. ופותחים קלף רק מהקופה! אם הקלף שיצא הוא (למשל) 3 את יכולה לשים או 4 או 2.. על אס זה קינג או 2 . ואם אין לך קלף שמתאים לקלף האחרון ששמו על השולחן. את תמיד יכולה לשקר.... נגיד אין לך 3 אבל את רוצה להגיד שזה 3 את שמה איזה קלף שאת רוצה ואומרת שזה 3.. עכשיו אם מישהו חושב ששיקרת הוא אומר "צ'יט" ובודק... אם הוא צדק ושיקרת אז את אכלת אותה. ואת לוקחת את כל הקלים שהיו במשחק ועוד 3 מזה שאמר. אם הקלף לא היה שקר אז אותו שחקן אכל אותה והוא לוקח את כל הקלפים בקופה.. מקווה שהצלחתי לעזור ולהסביר! תהני.. ותזכרי דבר אחד!!!... כשאת רוצה לרמות תדאגי לעשות את זה בלי שירגישו.. כי אז את תאכלי אותה וחבל!! חח

למעלה