איך משיגים את הטכניון?!

itsish

New member
איך משיגים את הטכניון?!

כבר שבוע שאני מנסה ליצור קשר עם רחל אבל אף אחד לא עונה...הבנתי שהם חזרו כבר לעבוד... מה יהיה?!

itsish

New member
לא יודע...

רחל מהטכניון... בעבר הזכירו אותה כמה פעמים בפורום שהיא אמורה לפתור בעיות ולענות לשאלות בנוגע לרישום וקבלה...

eimad

New member
תתקשר למרכזיית הטכניון

תוכל להשיג את המספר שלהם ב 144 או באתר הטכניון .. והם יעבירו אותך : תבקש את מזכירות פרה-קליני בפקולטה לרפואה - רחל .. בהצלחה ואשמח לענות על כל שאלה

greys

New member
אולי

אולי אתה מתכוון לרחל אפלבויום מזכירת שנים א-ג? הטלפון הוא: טלפון: 048295372 תנסה אני לא יודעת אם היא עובדת (בהתחשב במצב הבטחוני)

itsish

New member
אליה צלצלתי...

היא זו שלא עונה...יש הצעות אחרות? תודה למי שענה!

greys

New member
תלוי מה אתה צריך לברר

אם אתה רוצה יש לי את הטלפון של מזכירת שנים ה-ו. גם היא רחל , אבל רחל אחרת אולי תוכל לשאול אותה איפה רחל אפלבוים אולי רחל מהאגודה נמצאת (רחל נוספת.... כולן רחל אצלנו) שוב תלוי מה אתה צריך

itsish

New member
צוות מגוון יש בטכניון

אולי אם אני אשנה את שמי לרחל יענו לי. פשוט אני מועמד לעתודה ורוצה לדעת עד איזה תאריך הם מזמנים לראיונות כי אני טרם קיבלתי זימון ואני יודע שאחרי שיתפרסמו ציוני הבגרות אני אעבור את סף הזימון שלהם, לכן זה חשוב לי. אני מעוניין לטוס בספטמבר לחו"ל אז אני צריך לדעת פחות או יותר את התאריכים כדי לתכנן נכון את הזמן. המספר שאליו צלצלתי כל הזמן זה 04-8295372 זה של רחל של שנים א-ג?

greys

New member
התכוונתי- כן זה של רחל אפלבויום ../images/Emo13.gif

למעלה