איך משיגים את הפרק הראשון?

mp3theman

New member
איך משיגים את הפרק הראשון?

אני ממש מת להשיג את הפרק הראשון, יש לי אוסף אדיר של פרקים נדירים מהמון סדרות, וזה...איך להגיד.......מה שחסר לי לאוסף ממש מושלם,הדובדבן שבקצפת, הטעם שבנרגילה, המנוע בסובארו אימפרזה טורבו... בקיצור, איפה אני מוצא את הפרק הראשון של צעירים חסרי מנוח?

שאלה טובה

אבל אין תשובה
לפחות לי אין

python 4

New member
אני יודע איך משיגים../images/Emo70.gif

מתחנפים לצהובון החמוד והכוסון. הרי צהובון מכיר (היטב) את מרי, מרי היא החותנת של כריס, ומיהו אבא של כריס? נכון, מפיק צח"מ (או התסריטאי, וואטאוור). לפי דעתי בכלל צהובי ואבא של כריס אמורים להיפגש בליל סדר. אולי שיזרוק לו איזה מילה? יוֹפִי.

לא ראית "חדשות"?

אני ומרי נפרדנו, היא היתה צעירה מדי בשבילי. עברתי למילדרד... אבל אם רוצים קלטות עתידיות של טוד ובלייר אז מתחנפים לצהובון החמוד והכוסון
(וגם אז ממש לא בטוח שזה יעזור
)

python 4

New member
המממ.

להתחנף לצהובון בשביל קלטות של טוד ובלייר? כאלה אני יכול להשיג בכל פינת רחוב אפלה בתל אביב.

אור2221

New member
למיטב ידיעתי

זה מאוד, מאוד קשה, אם לא בלתי אפשרי. אוספי הקלטות הכי מוקדמים של צח"מ שאני מכירה מתחילים משנות השמונים ככה. אני מסתובבת בפורומים האמריקאים כבר שנים, ועוד לא פגשתי מישהו שיש לו את זה. עד שלא יתחילו לשדר מהתחלה או למכור פרקים, קשה לי להאמין שיהיה ניתן להשיג את הפרק הזה. אור.

ginnie

New member
בניו יורק, במוזיאון הרדיו והטלויזיה

ראיתי את הפרק הראשון של צח"מ - ולא הבנתי כלום. אי אפשר לקבל אותו הביתה, אבל בהחלט אפשר לראות, ואם זה חשוב מאד - תסע לשם.

אור2221

New member
זה נכון

יש להם כמה פרקים ישנים, למיטב ידיעתי. אבל זה בהחלט לא פרק חובה, אין אפילו דמות אחת שאנחנו מזהים בפרקים האלו, בראד אליוט, סאלי המלצרית, משפחות ברוקס ופוסטר... בלי היכרות מקדימה של מה הלך שם, אין טעם לראות. הייתי הרבה יותר מעדיפה לראות פרקים מ1980, אז אנחנו כבר רואים דמויות מוכרות, ג'יל וקתרין, ויקטור וניקי, פול, וכו'...

The Abbott Girl

New member
מה זה המוזיאון הזה? ../images/Emo72.gif

יש שם עוד אופרות סבון חוץ מצח"מ? כי לא שמעתי עליו ובקרוב אני בניו יורק...

ריקי5

New member
זה ארכיון של כל תכניות הטלויזיה

האמריקאיות ואפשר לבחור שם שלושה קטעים שאת רוצה לראות . יושבים מול טלויזיה ורואים את מה שבוחרים. מדהים. מומלץ ביותר. אם את רוצה, אני יכולה לבדוק לך איפה בדיוק זה נמצא בחומר מהטיול שלנו.

רונני2001

New member
../images/Emo26.gifיש לי הצעה\בקשה ממך...

מה דעתך לשתף אותנו במאגר הפרקים הישנים שיש לך? אני יכול להמיר חומר מקלטות ווידאו או מכל מקור אחר לקבצי ווידאו. יש לנו שרת מהיר עם מלא ג'יגה בייטים וחשבתי שאולי נוכל להעלות את כל החומר שיש לך לאתר (או כל כמות של חומר שתבחר לשתף איתנו) כמובן שתקבל על כך את כל הקרדיט... מה אתה אומר? רוני

אור2221

New member
אמממ.... השאלה מה?

יש לי יותר ממאה קלטות, בעיקר של ויקטור וניקי, אבל גם של דמויות אחרות. אתה מתכוון להגיע אלי עם משאית :)? אפשר לארגן משהו, אבל צריכות להיות בקשות קצת יותר ספציפיות, כי הן גם לא מאוד מסודרות ואני צריכה לחפש. אור.

ים כחול

New member
זה חלום שלי ....

לראות קלטות עתיקות מהימים הראשונים של הסדרה ... מישו\י ירושלמי\ת ? או מגיעים לסביבה ?

למעלה