איך משיגים בן/בת זוג?

sOurce of life

New member
איך משיגים בן/בת זוג?

אבל ברצינות כי כבר נמאס לי להיות ל-ב-ד!
אז מי שיש לו בן/בת זוג... שיכתוב... איך נפגשתם? מתי הפכתם רשמית לזוג? וכו' וכו'...

HyPeR SoNiC

New member
אני והדס...

בחופש הגדול הכרנו באיי סי קיו (יש קצת סיפור מאחורי זה אבל בואו נגיד שהיא מכירה את אחותי והיא שלחה לה אותי), ואחרי זמן מה שדיברנו, נפגשנו, מצאנו חן אחד בעיני השני, ובסוף הפגישה כבר לא יכלנו להפסיק להתנשק....... אמממממ לא יצאנו או משהו..... היינו אצלה בבית.... היא הביאה חברה, ואני הבאתי 2 חברים...... והם ניסו להשאיר אותנו לבד כמה שיותר..... חמודים

אושר מ

New member
איך משיגים?

לא משיגים... מכירים. זה לא איזה משהו שצריך לנצח בו. ואיפה מכירים? בכל מקום אפשרי... נפגשנו לפני שנים רבות. הוא גר בישוב שלי.. למה איתי בבצפר מכיתה א' (שלי, ועד י"א, שלי). דיברנו פה ושם. אח"כ במקרה הוא הנגיע לאיפה שהייתי בצבא, באותו זמן, ושוב דיברנו.. ומאז נשארנו סתם בקשר פה ושם... זוג רשמי?... נסי לשאול אותי שוב ביום שני
. ובכל מקרה, בלי קשר... בן זוג זה לא פרס, ולא משיגים אותו

אין לחץ...

זה קורה לבד.. לפי מה שאני רואה את לא איזו רווקה בת 30+ שמחפשת דחוף חתן... לאט לאט. במקרים שלי, כשזה לא רציני אז זה קורה בדר"כ בפאבים, אבל זה יכול לקרות בכל מקום... לי זה קרה בחו"ל, בתיכון, ואפילו סתם ברחוב... "it comes when it's least expected to come".

במקרה שלי...

אני והוא מכירים כבר שנים... בגלל שאחותו הקטנה היא החברה הכי טובה שלי כבר שנים.... נולדתי איתה באותו בית חולים (בהפרש של יומיים),היינו בגן ביחד,באותה כיתה.... והוא מאז ומתמיד מכיר אותי (הוא היה מלווה אותנו כשהיינו קטנות לאכול בחוץ) ואז בפורים בשנה שעברה,ניפרדתי מהאקס והלכתי לישון הרבה אצל החברה כדי לבלות איתה....והוא בידיוק היה בחופשה מהמכללה,אז הוא היה בבית והוא הוציא אותנו לטייל,לבלות.... אני והוא התקרבנו...הייתי באה אליו לחדר לדבר...וככה נעשינו ידידים עד שזה עלה שלב. אבל ברצינות איך מכירים? לדעתי...דרך חברים הכי טוב... (ככה גם הכרתי את האקס-דרך ידיד משותף) אני אישית לא חושבת שאם הייתי רווקה הייתי ממש נענית למישהו שהיה מתחיל איתי ברחוב,אני לא אוהבת את דרך ההיכרות הזאת....

apl

New member
בן\בת זוג לא משיגים(עדיין לא רכוש:)

אלא מכירים\מוצאים איכשהו\איפשהו,וזה בא לרוב בתקופה הכי פחות רצויה להיות בזוגיות(ככה חוקי מרפי משפיעים עלינו ישירות,כשרוצים משו נורא-לא מקבלים אותו,כשלא מעוניינים במשו-זה דווקא בא מהמקום ובזמן הכי פחות צפוי ורצוי).

seeyou

New member
זה תלוי בגיל שלך-

בגיל 15 לרוב התחלתי עם בנות על החוף...במועדון ספורט,ברחוב... בגיל 20 העדפתי נסיע באוטובוס קווים רחוקים,לרוב בערב..מתיישב על יד בחורה שמביטה לי בעיניים-זה סימן של הסכמה וכאשר מלווה גם בחיוך אתה מסודר!!

למעלה