איך משיגים חומרי בניין

conteiner

New member
איך משיגים חומרי בניין

בשל מוגבלות, אני עובד בעבודה מוגנת ומרוויח רק 1200 ₪. התגוררתי אצל הורי בשנים הקודמות שהיו גורמים לי לתחושה של סכנה קיומית שיוציאו אותי מהבית. הם לא פירנסו אותי, אבל כיוון שהם גרמו לי לחרדה קיומית ולחוסר ביטחון בקורת גג אז מנעתי מעצמי מזון על מנת לחסוך כל חודש את המשכורת שלי שהיא כאמור 1200 ₪. יש לציין שהורי קיבלו השראה מהשיחות של פסיכולוגים כמו ורדה רזיאל ז'קונט עם אנשים שיש להם מקרים אחרים לחלוטין ועירבבו אותי איתם כיוון שאני ילד זהב וגם הם ידעו זאת ובכל זאת בגלל ההשפעה מהפסיכולוגים הם נתנו לי תחושה שאני גר אצלהם בחסד ועלול להיזרק כל רגע. בקיצור, בגלל החרדה שלי מהורי שנגרמה בגלל הפסיכולוגים, לקחתי את ה 20.000 ₪ שהצלחתי לחסוך וקניתי מיגרש לבניה בפרוייקט בנה ביתך כמובן אחרי שקיבלתי הלוואה בסך 130.000 ₪. חתמתי על חוזה פיתוח וכעת אני צריך לבנות מבנה שלד בגודל 75 מ"ר תוך שנה וחצי ואח"כ גימור ואין לי כסף. התייאשתי מאוד, אני על סף התאבדות כי אני לא יודע איך אעמוד בדרישות האלה. אני לא רוצה לבטל את החוזה, אלא אני רוצה שיפחיתו לי מהדרישות שבימקום החובה לבנות 75 מ"ר, יאפשר לי לבנות 30 מ"ר עם גג רעפים. עמידה בחוזה פיתוח היא תנאי לחתימה על חוזה חכירה. האם מינהל מקרקעי ישראל יסכים לשינוי כזה בחוזה הפיתוח ? האם מקובל לפנות לבג"ץ כדי לחייב את מינהל מקרקעי ישראל לשנות את חוזה הפיתוח כך שיהיה נוח ליכולת הכלכלית שאוכל לגייס? איזה חומרי בניין צריך כדי לבנות בית מבלוקים (עם מקלט) בגודל 30 מ"ר? האם יש קבלנים שתורמים את חומרי הבניין? האם יש חברות וספקים שתורמים חומרי בניין? האם יש עמותות שתורמות חומרי בניין?

למעלה