איך משיגים תרגום צרפתי של הספר

איך משיגים תרגום צרפתי של הספר

'מעשה בחמישה בלונים' מאת מרים רות? קלינאית הדיבור של בני המליצה על הקראה בשתי השפות.

Inuit

New member
../images/Emo108.gifהדרך הכי פשוטה זה

להיכנס לחנות ספרים ולישאול אים יש להם תירגום צרפתי של הספר או להיתקשר להוצאה . ואם אין אפשר לנסות לתרגם לבד לסרוק את התמונות ולעשות לילד ספר.זה אולי לא כל כך חוקי אבל לשימוש אישי מי ידע.....

Lina nj

New member
עבודת תרגום להורים

אנו משתדלים בכלל לא להשתמש באנגלית בבית, אך יש המון ספרים מקסימים שחבל שטלי תפספס. לכן אני מתרגמת לה אותם לעברית כמיטב יכולתי ועכשיו התחלתי במשימה של להדביק טקסט עברי באותו עמוד מתחת לתמונות. בטח תוכלו לעשות אותו דבר בצרפתית, לא?

עקרונית אפשר. לגבי ספר זה, לא כדאי.

לספר זה יגרם נזק אסטטי קשה מהדבקות ותוספות. יתכן מאוד שאשתמש בעצתך לגבי ספרים אחרים של בני. אגב, דיברתי היום עם ההוצאה לאור והם אמרו שהספר תורגם לשפות רבות אך יצא לאור בשפות מעטות מישום שקשה להם למצוא מו''לים מקומיים שיוציאו אותו לאור. החלטתי לדבר עם המרפאה בדיבור של בני כשי שתכתוב להם עד כמה היא התרשמה מהערך הטיפולי של הספר ותבקש עותקים לצרכי עבודה בשפות אחדות. אולי הם ישכימו לתת לה ואולי המכתב שלה יעזור להם למצוא מו''לים.

Inuit

New member
את יכולה ליקנות ספר ישן

בחנות יד שניה זה בין 8 ל15 ש''ח הספר

סנדייז

New member
ענת שלום לך וברוכה הבאה....../images/Emo96.gif.

ישנה חנות בשם "חנות הספרים של איתמר" איתמר עוסק באיתור ומציאה של ספרים. מהקשבה לו בתוכנית של ירון אנוש בימי שישי אני יודעת שהוא מאתר ספרים ישנים או חדשים שבהוצאה כבר לא מדפיסים אותם. שווה לפנות אליו והוא אולי יוכל לעזור לך ב"מעשה בחמישה בלונים"-עם תרגום לצרפתית. http://itamar-books.co.il בהצלחה,ואני מקוה שהעיניינים עם יותם יסתדרו. דרורה

למעלה