איך משלמים את ה- FEE

MajorX

New member
איך משלמים את ה- FEE

שלום לכולם! מילאתי את הטפסים להגשת בקשה להגירה והבנתי שאני צריך לשלוח אותם ביחד עם העתק תשלום של ה- FEE. איפה אפשר לקבל את הטפסים לתשלום ה- FEE? האם ניתן גם לשלם בדואר? תודה רבה! אייל.

MajorX

New member
תשלום ה- FEE להגשת הבקשה

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני מוריד את הטפסים לתשלום ה- FEE להגשת הבקשה. תודה רבה, אייל.

amirshuval

New member
where do you live and what

type of application are your talking about?skilled worker?sponsorship?

MajorX

New member
Skilled Worker

אני מתכוון להוציא צ'ק בנקאי ולתת להם את המסמכים ביד ביום שישי. זה אפשרי נכון?

בוודאי רק תוודא קודם מה הסכום העדכני בשקלים

זה לא עובד לפי שער יציג, אלא לפי שער מיוחד שהשגרירות קובעת פעם בחצי שנה או שנה........ אחרת קנה צ'ק בדולר קנדי.......

amirshuval

New member
מי שמשלם

בשקלים צריך ליצור כמובן קשר עם השגרירות.בגלל זה אני עובד רק בדולר קנדי.אני אשלח לתל אביב מייל לבקש את המסמך המעודכן.

amirshuval

New member
קיבלתי תשובה מהשגרירות

זה היה מהר...מסתבר שהם לא עידכנו את המסמך.מי שמשלם בשקלים ישלם לפי שער של 3.9 שקל.עדיפה המחאה בדולר קנדי.

rachelc26

New member
הם אומרים את הסכום בשקלים

אני הגשתי לפני חודש בערך. 2150 ש"ח.

manutdfan

New member
האם הסכום הזה מוחזר במידה והבקשה..

נענית לשלילה? אחרי שמתבקשים להגיש את הטפסים התומכים?

לא. הוא לא מוחזר, הוא נועד לממן את מערכת

ההגירה. כי גם לתת תשובה שלילית, ולהחזיק פקידי הגירה בכל העולם עולה כסף. אם הבקשה מאושרת הם גובים סכום נוסף של 490 דולר עבור השלב הסופי.

manutdfan

New member
אוקיי...אז אם הניסיון המקצועי שלי...

הוא לא מתחום הטכנולוגיה( היי טק וכו') אלא מתחום הניהול מכירות ובטחון תעופה וכמו שאמרתם יש סיכוי שמקצועות מעין אלה יוצאו מהרשימה והבקשה יכולה להדחות לפי השינויים הצפויים בחוק מה הייתם ממליצים לי לחכות לפרסום השינויים? כדי לא להפסיד 3000 שקל סתם ($550 ומבחן IELTS ) אני פשוט לא רוצה לדחות יותר מידי גם ככה התור ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

amirshuval

New member
אף אחד לא יודע מה ייקרה

אם וכאשר הצעת החוק תעבור.מי שהגיש לפני ה27 לפברואר 2008 יוכל למשוך את הבקשה לאחר שינוי הכללים ולקבל החזר. http://www.cic.gc.ca/english/department/laws-policy/irpa-faq-how04.asp אם הממשלה חושבת לסרב בקשות של מי שהגיש לאחר ה 27 לפברואר, ולפני שפורסמו הכללים, ולא לתת החזר כספי לאותם מגישים,אז יהיה גל של תביעות משפטיות כמו ב2002 כשבית המשפט כפה על הממשלה תקנות מעבר בין החוק הישן והנוכחי שיהיו הוגנות כלפי ציבור המבקשים.במהלך החודשים הקרובים הממשלה תצטרך להעביר את חוק התקציב,שהוכנסו לתוכו גם השינויים שנוגעים למערכת ההגירה,ואז תתבהר התמונה.הבעיה שאין תאריכים ברורים לכל ההצבעות בפרלמנט,והממשלה גם עלולה ליפול לפני שהיא מעבירה את החוק.כשלון להעביר את חוק יישום התקציב שווה לאי אמון וקנדה תלך לבחירות פדראליות שיקפיאו את תמונת המצב הנוכחית.

למעלה