איך משנים את הניק?

מאיה ה

New member
איך משנים את הניק?

ניסיתי דרך ``רישום משתמש חדש`` ונכתב לי שהאי מייל כבר קיים. ניסיתי דרך משתמש קיים, רשמתי את הסיסמא שלי, אבל זה לא מקבל את שם החדש. אודה לך אם תדריך אותי מאיה

מאיה ה

New member
סליחה על הבורות.....אבל

מה זה קוקיז? מה, אנחנו בחוז אפיה? מאיה

B0ND_JAME5_B0ND

New member
חוג אפייה...

כן אנחנו בחוג אפייה- כן כן... מה שאת צריכה להכין אלו המצרכים הבאים: * 1 מחשב * 1 windows 95 ומעלה. * 1 internet explorer 3.0 ומעלה. * 1 עכבר * 1 מקלדת 100 מקשים ומעלה * 2 קילו סוכר. אופן ההכנה: א. להדליק את המחשב. ב. ללכת עם העכבר לסמל של ה-explorer (ה-e הכחול שיש על שולחן העבודה), וללחוץ עליו, קליק ימני על העכבר שהכנו מבעוד מועד. ג. בהפתח התפריט- יש ללחוץ על מאפיינים. ד. באמצע המאפיינים יהיה ניתן להבחין בכפתור שרשום עליו: הגדרות, אשר בא תחת הנושא של - קיבצי אינטרנט זמניים. לחצי עליו. ה. בהפתח חלון ההגדרות, יש ללחוץ על כפתור: הצגת קבצים. ו. יפתח חלון חדש, אשר בו יהיו כל מיני קבצים. את מחפשת קובץ שנראה ככה: [email protected] ז. למחוק אותו! ח. זהו - כעת יהיה ניתן לשנות את השם משתמש שלך. ט. מאוד חשוב!!! יש לשפוך את 2 הקילו של הסוכר על הראש!! י. בהצלחה... :)

תודה רבה..

אני מבינה שהחלק הכי חשוב זה של הסוכר.... מטעמי דיאטה, אפשר להשתמש בסוכרזית? מקווה שכן, כי זה כבר בתנור.... דרך אגב, עשיתי את זה בדרך קצת שונה (מתכון של סבתא..) שיניתי את האי מייל. ושוב תודה מאיה

למעלה