איך משנים שם של קבוצה (פייסבוק)

ShahaRrRrRr

New member
איך משנים שם של קבוצה (פייסבוק)

פתחתי קבוצה של המחזור שלי(בבית הספר) וטעיתי במספר מחזור אז אני צריך לשנות את השם של הקבוצה. כי זה דופק את השכבה שלקחנו לה את השם מחזור. אבל אני לא מוצא שום אופציה לשנות את השם של הקבוצה.. מה עושים?! אני לא רוצה למחוק את הקבוצה כי יש שם מלא חברים והמון תמונות... מה עושים ? :(

meital always

New member
שינוי שם קבוצה בפייסבוק

כנס לקבוצה, בצד ימין תופיע לך אפשרות שנקראת Edit Event (בהנחה שאתה האדמיין). כנס לאפשרות הזו ושם תוכל לערוך את פרטי הקבוצה. למרבה הצער, נכון להיום אין אפשרות בפייסבוק לשנות את השם של הקבוצה. רעיון שאני יכולה לתת לך (בהנחה שאתה לא רוצה לפתוח קבוצה חדשה רק בגלל טעות במספר) זה שבתפריט העריכה שהזכרתי קודם יש אפשרות (בשורה השניה) שנקראת Tagline בה אתה יכול להוסיף הערה או משפט ממש מתחת לשם הקבוצה, ואת זה כן ניתן לערוך. בהערה הזו תוכל לציין בצורה ברורה או הומוריסטית שמספר המחזור הוא אחר.

ShahaRrRrRr

New member
אין אפשרות לשלוח להם מייל? לעדכון שם קבוצה

אין אפשרות ליצור קשר עם מההנדלה ולהסביר להם כי נפלה טעות . אולי הם יוכלו לעזור ? מה שכן, לא מצאתי שום דרך ליצור איתם קשר.

meital always

New member
יצירת קשר עם תמיכת פייסבוק

ניתן ליצור קשר באמצעות הלינק הזה: http://www.facebook.com/help/seeall.php?facebook&id=414#/help/contact_generic.php אגב כדי להגיע ללינק הזה נכנסים לתפריט Help (בתחתית העמוד בצד ימין) ואז Contact Facebook (בעמודה בצד ימין). רצוי להשאיר מייל לחזרה באופן ברור, אחרת יחזרו אליך למייל ברירת המחדל שרשמת בהרשמה לפייסבוק.

למעלה