איך משתחררים ממילואים ???

צביקוש21

New member
איך משתחררים ממילואים ???

זה קצת דחוף לי ! אבקש להתיחס ברצינות ואם מישהו יוכל להבסיר לי אני אודה מאד. איך משתחררים ממילואים לגמרי ? (בין אם זה על נפשי או כל דבר אחר) מהו התהליך ואיך עושים את זה בצורה הכי מהירה?

מצטער,

אבל בתור אחד שזה עתה חזר ממילואים בני 31 יום אין לי כל מוטיבציה לעזור לך.

syair

New member
שחרור נעים

יש אתרים ברשת כמו המטרה 21 (טרגט 21), שמסבירים את תהליך השחרור מהצבא. מי שהולך עושה מילואים, לא רוצה לעשות ולא צועק, אז זה בעיה שלא ושלא יצעק, ושהאדון השני שעשה מיל' כנראה רוצה לעשות אותם, אז שישב בשקט, ולא יתערב למי שלא רוצה. אם הכל היה שוויוני וכולם היו עושים מיל' אז ניחה, אבל זה לא המצב, ואני לדוגמא זו אחת הסיבות שאני לא רוצה להשאר בארץ (יש עוד כמה סיבות). יש גם את האתר של פרופיל חדש שעוסק בנושא. המטרה שלהם זה לאזרח את החברה. אני די יודע שיהיה קשה להגמל מהצבא, אבל אני מאשים בזה לא רק את "אויבנו" אלא גם אותנו.

תפסיק עם הדמגוגיה

אני עשיתי מילואים, לא משום שרציתי, אלא משום שצריך. ואני גאה בכך.אז בבקשה ממך אל תקרא לי בשמות כמו "האדון השני" ואל תגיד לי לשבת בשקט! וגם אל תגיד שאני מתערב לאחרים כי זו זכותי המלאה להתבטא נגד השתמטות משירות.

syair

New member
ואותה זכות

יש לאנשים שחושבים שיש פה כפיה להשתמט ממילואים. המדינה הזו לאט לאט נהפכת לאח הגדול, והכל טוב ויפה ודמוקרטי עד שאתה חושב טיפה שונה מהרוב. אני מצטער שקראתי לך האדון השני, פשוט שעניתי לבחור השני לא היה לפני השם שלך. ההרגשה שלי שהשלב הבא יהיה שנלמד מהעירקים, ומי שינסה להשתמט ירו עליו מאש מרגמות. זה שיגידו שהמצב בישראל שונה משאר המדינות לא מזיז לי, ואם יש פה משטרת מחשבות, שכופה עליי את אמונותיה ומחשבותיה, לא ירחק היום והמדינה הזו תהפך לאחת מהמדינות היותר חשוכות בעולם. אם בן אדם כמוני שסולד מעמו, ותומך בצד השני, ועדיין כופים עליו מה שכופים, ואל תתיפיפו, אם אני אביא לכם צרפתי שהתגייר תגידו איזה יופי איזה בן אדם נחמד, וכנ"ל למשת"פים שמבחינתי זה הדבר השפל ביותר, בדיוק כמו להיות מרגל. בן אדם יכול לחשוב שהצד השני צודק, אבל לא לעזור לא במלחמתו. אני למשל לא בא ומעביר לצד השני ידיעות. בקיצר אם הצבא ברגע שאתה אומר לא שלא אכפת לך מהיהודים ומבחינתך אתה אומר שאם הם רוצים אתה מוכן להצהיר שאתה מוסלמי, והם אומרים שגם מוסלמים עושים צבא. אז אני פשוט לא יודע באיזו מדינה אני נמצא כרגע.

עדיין לא עיראק פה...

ולא יירו עליך אם תשתמט (דרך אגב, מתכונים להשתמטות הם בניגוד למדיניות הפורום), אך מילואים הם לצערי צורך קיומי של המדינה (גם אם לא מזדהים עם כל מה שעושים במסגרת זו, ולא בהכרח כל פעולה תורמת לבטחוננו), ולכן אינני רוצה שרק חלק קטן מהאוכלוסייה יישא בנטל. את המילואים האחרונים שלי לא עשיתי בטול כרם או ג'נין, אלא בערבה על גבול ירדן. כך שאין כל מניע פציפיסטי מאחורי השתמטות מהם. לעומת זאת אם יישלחו אותי לשמור על איזה מאחזצ'יק אסרב. מה לעשות שנכפים עלינו פה הרבה מאוד דברים כמו מס הכנסה, שעות נוספות ותורנויות לילה בעבודה (אחרת עוד הבוס ייקרא לי למשרדו ע"מ לאמר לי: "אתה החוליה החלשה. שלום."), ועוד.

למעלה