איך משתלבים ב...

hindeer

New member
איך משתלבים ב...

בשביל המוביל לירקון? אני רוצה להתחיל אותו מאיזור סגולה או צומת ירקון . המטרה: להגיע לים בסוף. בעיה א': לא מומלץ לרכוב בשטח לבד בעיה ב': אי אפשר לרכוב בכביש 5...ניסיתי..זה היה כמעט כמו חרקירי. פתרון אפשרי שלי: לרכוב בכבישים פחות ראשיים עד סגולה ומשם לרדת לשטח... מה דעתכם? מה פתרונכם?

אפשרויות

את יורדת מראש העין, נכון? אפשר להגיע מכיוון מגדל צדק בשטח אל אנטיפטרוס, ומשם לעלות על שביל ישראל לאורך הירקון, ואז שמאלה בשחור קצת אחרי כפר הבפטיסטים. צריך לזכור לא לפנות ימינה עם סימון שביל ישראל אחרי הכפר כי הוא חסום בעבודות עפר - לפנות שמאלה ולעבור מתחת לגשר (לכביש) ואז לחזור ימינה. אפשר להגיע לכיוון צומת ירקון, לפנות בכביש ליד "המקום של יגאל", לפנות ימינה מתחת לגשר ואז שמאלה וימינה (פשוט סעי עם קו המתח) ומגיעים לכנף לבנה, משם ממשיכים עם הירקון (עושים מעבר מים נחמד או ממשיכים בכל כיוון מערבה). אפשר להגיע דרך סגולה למחלף תקווה (ישר בסגולה, שמאלה ברבניצקי, ישר כל הדרך, ימינה אחרי בי"ס אחד העם) ולהכנס למסלול נחמד ומג'ועג'ע בשיא העלייה לפני הכניסה לבית עלמין ירקון. בנוגע לרכיבה לבד, בתור Residents בירקון אחי ואני עושים אותו לבד מדי פעם (כל אחד בנפרד וגם ביחד) ואנחנו לא רואים בזה בעיה - זה מסלול פשוט וקצר, רק צריך מספיק מים.

הכי טוב ../images/Emo141.gif

זה מדריך אישי צמוד ...

רֶשֶף

New member
והפתרון הכי טוב

מצלצלים לרֶשֶף וקוראים לו לבוא לרכיבה בירקון. אני עדיין חייב לך אחת.

Mנטה

New member
בידיוק עשיתי את זה שבוע שעבר

מסלול ממש יפהפה, יש כמה אופציות (יש כמה גדות לירקון מסתבר, לא רק אחת
) אבל באמת קשה לתאר את הדרך וכדאי מדריך

למעלה