איך מתאוששים?

בוגרר

New member
איך מתאוששים?

טסתי למזרח לפני כמה חודשים , ואומרים לי שזה קורה לכולם אלב כבר עברו חודשיים עדיין לא יצאתי מזה ,אני מרגיש שאני צרייך לטייל עוד שתקופה של 3 חודשים בכלל אבל בכלל לא מספיקה ותאמת ממש לא איכפת לי לחזור למזרחי ותיאלנד בראשה יש כ"כ הרבה מקומות בעולם שכדאי לראות ואני תקוע פה אפילו לעבוד עוד לא התחלתי (אם כי אני עכשיו כנראה מתחיל.חייב כסף לטיול הבא) אז השאלה איך אני יוצא ואיך אני מתאושש מהמחשבה של לטייל עוד

aviron

New member
היית בתאילנד? מצטער. אי-אפשר

להתאושש... ואני מ'זה רציני !! זהו. תאילנד התחברה אליך לוריד. שאר העולם לא מעניין. ככה זה שטועמים מהאננס והשייק, מהתאיות והמקדשים, מהחופים באיים, מהפילים, הקופים, הנחשים, הטוק-טוקים, נהגי-המוניות הנודניקים. זוהי - תאילנד !!! ואתה כבר יודע: בתאילנד - כל יום - פעמיים כי טוב !!!

אתה לא תצא מזה עוד הרבה זמן...

אתה לא מעכל את זה נכון? אתה יושב כאן אבל הראש שם כל דבר זה בבאטים אתה יושב במסעדה אומר שיוווו 100 שקל? במאה שקל הייתי קונה התאילנד את זה ואת זה ואת זה שיוו 1000 באט כל כך הרבה? בכלל אתה מסתכל על הכל באופן שונה על החיים על האנשים וחושב לעמצך בראש "מה אני עושה כאן? ובקשר ל- "לטייל שוב" אין לך מה לחשוש מהקטע של לטייל שוב אתה בדיוק כמו עוד אלפי אנשים ואני ביניהם... יודעים שנחזור אל אותם המקומות רק לא יודעים מתי אל תדאג זה יקרה תחסוף כסף ושימצא הזמן הנכון והרגע הנכון הכל יסתדר ואתה תמצא את עצמך שם...

הצדק איתכם

חייב אבל חייב לעוף מפה דיכאון כאן נחסוך עוד כסף ואז נתחפף ותאמת כמו שאמרתי לא הייתי מתנגד שוב לחזור לאיים בתיאלנד ביננו לכל מקום היית טס וכנראה אין תשובה לקטע של ההתאוששות

למעלה