איך מתגברים על הטעם והריח של גלוטטי

nissan41

New member
איך מתגברים על הטעם והריח של גלוטטי

למי יש נסיון במתן הגלוטטיון הנוזלי של wellness? הטעם והריח נוראיים? האם זה הריח והטעם שאמור להיות?

laura ashley

New member
אוי הברוך, גם זה תוסף מגעיל?... היו

לי הרבה תקוות לגביו, אוף, עוד חזית למערכה......

razgalili

New member
משתלב נפלא

בכל מיץ פירות, ביחוד תפוזים. עם קצת המתקה והרבה מים זה מאד מזכיר לימונדה. לא בעיה.

nissan41

New member
כבר חששתי שהחומר מקולקל.......

עוד "חייל" נוסף למסדר התוספים. יש כבר מספיק בשביל להעמידם בשלשות ולעשות מסדר- בוקר, צהריים, ערב, ואם צריך גם לילה. חזרנו להיות מכי"ם של תוספים ותרופות. עם MB-12 והקיליציה נוכל לעשות מסדר מפקד ...

nissan41

New member
הילד אמר איחס גלוטטיון - וירק 10$

אבא28

New member
רעיון למתן הגועל..

קנה ריבה (פירות יער/תות וכו..). אנחנו קונים ריבה ללא סוכר,היא מספיק מתוקה מהפרוקטוז. שים חצי כפית ריבה ואת הגלוטטיון וערבב עם קיסם שיניים.קשה להעמין שהוא ירגיש בטעם הגלוטטיון. זה מה שאנחנו עושים עם ה- P5P שגם הוא מגעיל רצח. ניתן לערבב גם בשוקולד חרובים. .דרך אגב, כמה גלוטטיון של WELLNESS אתה נותן ומתי? בהצלחה, ודווח איך היה

nissan41

New member
לאבא28- המינון שנתתי 2.5 CC פעמים ב

ביום, בגלל הריטואל הארוך, ואי הרצון "לבעס" לילד את הבוקר, כי יש עוד ביה"ס אח"כ- אנו נותנים צהריים וערב. כעת אנו נאלצים לחלק ל 4 מנות של 1.25CC .(הכוונה לגלוטטיון) האם יש משמעות לזמנים או לתכיפות? האם ההשפעה מצטברת או מתפוגגת? מישהו יודע? אני לא מצאתי הסבר על כך. אני מנסה כרגע את העצות שקיבלתי שלך ושל רז, ברגע שאגיע לסוג מזון/משקה שידע להסוות את הריח והטעם אעדכן בפורום. בנתיים מצאתי שטעם של גדילן (סילרין) ושל ויטמין C נעלמים לחלוטין בחומוס ובקטשופ של "עסיס". קוקטייל: אומגה 3 +וויטמין Q-10+ E הולך טוב (גם בלי הקישוט של המטריה) עם תרכיזשל תפוחים, או תפוזים (מתוק ולא חמוץ כי הילד(הגדול) שלי לא מסוגל לבלוע חמוץ).

אבא28

New member
ויטמין E ו- C של מי??

ניסן היי, איזה ויטמין C וויטמין E אתם נותנים? אני כרגע מחפש מוצרים טובים. הבעיה אצלנו כרגע שאנו בדיאטה נטולת הכל כולל סוכר שקיים לרוב בתוסף ויטמין C (או תחליף שהוא יותר גרוע!). תודה

nissan41

New member
התוספים

כרגע מה שמצאתי: ויטמין C - לא חומצי של פלוריס (תוצרת הארץ) כדורים של 1100 מ"ג ויטמין.מכיל אמנם סורביטול , (ממתיק טבעי)אך בכמות ממש מזערית(דיברתי עם הרוקח של החברה), הסורביטול לא נספג בגוף ולכן מוצא את דרכו החוצה. הכי חשוב אין בכדור: סויה, גלוטן ושאר דברים שמחוץ לתחום. כמה שניסיתי להתעניין לא מצאתי-חומר שידבר בגנות הסורביטול בכמויות המזעריות (אולי לא חיפשתי במקומות הנכונים) ויטמין E - היחידי שמצאתי שאננו על בסיס סויה כפסולות (בפנים נוזל חסר טעם וריח) של 200 יחב"ל (יחידות בינ"ל ולא יחידת חקירות בינ"ל), המוצר נמכר בבית מרקחת של מכבי ונקרא : good sense , הייצרן :פריגו, אלאגן, מישיגן 49010- ארה"ב. מחיר 12 ש"ח ל-30 כמוסות. ניסינו ויטמין E של שלוס, קשה להשיגו הוא מוכר רק דרך מטפלים פרטיים, אינני יודע אם המוצהר אכן מתקיים בפועל בויטמין, קשה מאוד לאמוד את הכמות, הטפטפת והבקבוק לא באיכות הכי גבוהה - נראה כמו תוצר של בית-מרקחת מקומית, יתכן שהחומר מצוין, החומר חסר ריח וטעם. המחיר היה 30 ש"ח ל-10 סמ"ק בערך

laura ashley

New member
ניסן, איזה מזל שאתה שומר על חוש

הומור גם בשבילינו ! לי בא לבכות מכל התוספים האלו והדיאטה הזו, ייאוש ! אז תמשיך ככה בבקשה, לרומם את רוח הנכאים שבינינו

וואיי וואי זה מה זה קשה.. המסדר הזה

היי ניסן, תודה על הטיפ של קואנזים Q10 במכבי, רכשנו. מתי אתם נותנים את קואנזים Q10? האם על קיבה ריקה, או עם מזון? זה מה זה קשה, עם מסדר התוספים האלה... אוףףף ועכשיו, כפי שזכרנו מסופרנוטרה, הבן שלי מגיב ממש רע לעלייה בויטמיני B וההיפר שלו מוציאנו מדעתינו. קשה להרדים אותו... מה ראיתם מקואנזים? האם זה גם מעורר? כי אז נקדים את המתן שלו. מגנזיום הוא החסר לנו ביותר... מה אתם נותנים? אני מחפשת מגנזיום גליצינט, אם יש כאן בארץ. צחקתי, כמו כולם מיריקת הגלוטטיון, אך וואי ווייי זה לא קל להכריח. ומקפיצה שאלה חוזרת שלי? מי מכיר פורמולה של ויטמין B1+B2+B3 ללא יתר ויטמיני ה-B האחרים?? יש כאן סימנים בולטים של מחסור בויטמינים האלו..
ואשמח לרכוש אותם... תודה תודה, תלמה.

כמה נקודות

אני זוכר שהוזכרה כאן בעבר חברה אנגלית לתוספי מזון שמיצרת טיפות של כל ויטמין לחוד. נראה לי שכבר עדיף לך ככה - לשלוט בסיטואציה. צר לי לקלקל את השמחה, אבל למיטב זכרוני מק'קנדלס המליצה דווקא על idebenone ולא על coQ10. אני צריך לוודא את זה בוידאו של הקליניקה. אני חייב לומר שאצלנו אין בכלל בעיות עם הטעמים של הליפו-גלוט ושל ה- P5P. אנחנו נותנים את זה בחלב שקדים או חלב אורז והיא בכלל לא מתרגשת.

laura ashley

New member
הילדה שלך בכלל עושה לכם חיים

קלים עם האוכל
.. אצלי הוא לא יאכל קטשופ גם אם חייו תלויים בזה, מתעב חלב שקדים, לא יידע בדוחן/קינואה/אורז וכו'.. בעייתי במלוא מובן המילה ! ועל איזו חברה אנגלית אתה מדבר? אשמח מאוד לדעת ולרכוש

The company in UK is Metabolics

I think the company in UK you are speaking about is Metabolics. I use some off their liquid B vit. (folinic, inositol…) with great success: no additives, no test, not expensive… Dr Usman in the US uses them. Here is the site: http://www.metabolics.co.uk/ (I never ordered online, I just called them) Liora

nissan41

New member
למחפש -לאיזה צורך מק'קנדלס המליצה

על idebenone ? האם לשיפור תפקודי- כבד? או לצורך אחר? בסרטים של כנס דאן בבוסטון, היו אחרים שכן המליצו על Q-10. כך שחשוב לדעת באיזה הקשר ההמלצה ניתנה. אשמח אם אתה זוכר זאת ותידע אותנו, ואם זה זול יותר.. בכלל..

תודה אצלנו הומלץ על קואנזים לאחד

ואידבנון לשני, אם אינני טועה. רשום לי במפורש קואנזים Q10. אכן, עושה רושם שהילדה שלכם מאד נוחה. על איזו חברה אתה מדבר? על ביו קייר biocare? דיברתי עם היבואן בארץ, שהמליץ לי על הפרוביוטיקה שלהם במינון הגבוה, שהיא חידקים ממקור אנושי ולא מחיות, יחד עם התשתית התזונתית שלהם של פרוטיאוגליקוסכרידים... וזה עולה מעל 330 שח לשבוע, אם נותנים מינון של 30 בליון. זה ממש יותר מדי לדעתי. אבדוק איתם שוב לגבי ויטמיני B בנפרד, אך באתרים האנגליים של ביוקייר, כתוב ויטמיני B בנוזל עם מגנזיום וויטמיןC אך לא בנפרד. תודה בכל אופן. האם מישהו פגש את המוצר שיש בארץ לנפגעי רמדיה עם ריכוז של B1+B2? תודה, תלמה.

או.קי , אני חוזר בי

אז כנראה שלא הבנתי כהלכה את דבריה של הגורו על CO-Q10 לעומת idebenone. אבדוק ואם אלמד משהו, אעדכן. לגבי הויטמינים, זה אכן BIOCARE. זכרתי שהם נוטים למכור מוצרי בסיס ולא מולטי-מיקס, אבל אינני מכיר את ההיצע שלהם לפרטיו. ואפרופו הטעם של הילדה, אולי יש לנו PDD דה-לוקס
ולא ידעתי?

למעלה