איך מתגברים על הייאוש...

תקווה16

New member
איך מתגברים על הייאוש...

שלום לכולן,
קוראת סמויה...ממעטת לכתוב.הגעתי ליאוש טוטאלי ומנה לשאוב קצת עידוד להמשיך הלאה\עזרה להשלים עם המצב.
בת 34, בעברי 2 לידות ספונטאניות , בת נוספת שנולדה אחרי 4 טיפולי IVF,(והמוני הזרעות שנמשכו 5 שנים) הזרע לא היה משהו, מעבר לזה שום דבר חריג למעט חוסר הצלחה...
עכשיו אחרי 8 כשלונות של הפריות על בסיס ביוץ טיבעי כי אין תגובה להורמונים, FSH11.3. פעם אחת ביצית לא תקינה, 5 ניסיונות שבהן הייתה הפרייה והחזרה של עוברים לא משהו(דרגה 2 או 2-3.) ואתמול ייאוש טוטאלי, נשאבו 2 ביציות על ביוץ טיבעי, שתיהן לא תקינות...
זהו?נסתם הגולל על יכולת הפריון שלי??? מודה כל יום על האוצרות שיש בבית אבל כל כך רוצה להוסיף לפחות אח\אחות קטנה לבת בת ה-3, שלא תשאר לבד בבית...
קופת החולים כבר לא מוכנה לממן. הטיפול האחרון נעשה פרטי ובמקביל הגשנו בקשה לעבור קופה...אולי הכול לחינם ואני צריכה להשלים עם המצב...קשה...

anguly

New member

זה באמת מאד מתסכל במיוחד שאת עדיין צעירה.
נראה לפי מה שכתבת שלמרות גילך הצעיר התחילה אצלך ירידה ברזרווה השחלתית וגם ירידה באיכות הביציות.
&nbsp
הייתי מציעה לפני הייאוש לפנות לייעוץ לבר חווה ולראות מה הוא מציע.
לקחת למשך שלושה חודשים DHEA, שיכול לשפר את איכות הביציות ואף להוריד את הFSH.
&nbsp
בהצלחה

shoosh101

New member
גם אני ממליצה לך להתייעץ עם ד"ר בר-חוה

הוא רופא סופר-יצירתי מצד אחד, שלא מוותר בקלות כל עוד הוא חושב שיש סיכוי, ומצד שני הוא מאוד ישיר - אם הוא חושב שאין סיכוי הוא אומר את זה (לפעמים זה לא משהו שרוצים לשמוע, אבל לפחות הוא לא מוכר אשליות). לפני שאת מחליטה משהו לכאן או לכאן - שווה ללכת אליו לפחות לייעוץ.
מקווה שיהיו חדשות טובות עבורך!

למעלה