לרמי שלום, עד שלא תעשה/י עבודה רגשית מסיבית-תוכל/י רק להתלונן. עבודה של הבאת התת מודע למודעות תפתור את הבעיה. אני מדברת על טיפולים כמו דמיון מודרך,קנסיולוגיה חינוכית או פרחי באך. לי זה על כל פנים עזר. מאיה
שלום לבד, ממה אתה כל כך פוחד? אני לא אוכל לך את המילים! אני לא משתייכת לשום כת. אני עזרתי ועוזרת להרבה אנשים חלק מהם ללא שום תמורה כספית. אז אם זו כת. אני משתייכת אליה בכייף.
אני לא יודעת למה אתה קורה רוחניות. ואם יש אנשים שסוחטים מאחרים כסף אז למה אתה חושב שזה נעשה רק ברפואה האלטרנטיבית. ורופא שסוחט עשרות אלפי דולרים לא מעצבן אותך? ואם חלק מה"רוחניים"מנצלים מצוקות של אנשים אז כבר כל ה"רוחניות" לא שווה? ולמה להכניס כל אדם למסגרת ולא לשפוט אותו לפי מעשיו? מאיה
בכדי להתמודד עם הבעיה של חרדת קהל, חרדה חברתית, יש בראש ובראשונה לדעת כמה שיותר על הבעיה ולשאול את השאלות. תרשה לנו להפנות אותך אל מאמר קצר שאולי יאיר מעט את עיניך. מאחר ולדבר על הבעיה עוזרת לפתרון ומקלה על ההתמודדות, אולי תרצה לשתף אותנו כאן בקשיים... תוכל למצוא כאן בפורום הרבה תמיכה ועידוד ואולי גם זה פתח...
מודה בעצמי שלמרות שכבר עבדתי על זה כברת דרך והיום אני יותר פתוחה כלפי אנשים הרי שעדין יש לי בעיה עם לעמוד על במה מול קהל ולכן אני פשוט משתדלת לא להתעסק עם זה ואם ממש הכרחי אני מסבירה לאנשים שזה קשה לי ובדרכ כלל הם מבינים ולא לוחצים עלי אבל תכלס הכי טוב להתמודד עם זה בעזרת טיפול פרטמי או קבוצתי. שלך חנה גונן