איך מתגברים על שברון לב?

TDKR

New member
איך מתגברים על שברון לב?

מדובר בסיפור נורא דרמטי וקורע לב. אם אתם בעלי לב חלש ורגישים להפליא, אנא הפסיקו לקרוא כעת.

ובכן, איך אפשר להתגבר על שברון לב? איך אפשר להסיח את הדעת, כשיש מחשבה מסויימת שמסרבת להרפות? אני מנסה לראות סרט או סדרה, אבל המחשבות רצות והמוח לא מפסיק לעבוד. אפילו בקושי הצלחתי להרדם בלילה, אני באמת מרגיש שזה היה סוג של נס.

היינו שם, ביחד. אבל פתאום משהו השתנה והעולם שלי התהפך, דווקא כשהייתי בטוח שזה רק עניין של זמן. "אני מחבבת אותך כידיד" היא זורקת לאוויר, בחוסר התאמה צורם להשתלשלויות האירועים שהובילו אותנו לנקודה הזו.

הספקולציות רצות להן, כמו גם מיליוני תרחישים אפשריים לעתיד לבוא. אולי בכל זאת יש סיכוי? האם אני באמת רוצה בכלל לוותר?

Light18m

New member
מכיר את זה, צריך לעבור הלאה.

להלן התפלגות הדברים שעוזרים לעבור הלאה:
זמן- 5%
למצוא מישהי חדשה- 15%
אלכוהול- 80%

TDKR

New member
להחליף אהבה נכזבת אחת באחרת

זה בינתיים הדבר שהכי עזר לי לעבור הלאה. אלכוהול לא מעודד אותי במצבים כאלו, הוא אפילו לרוב מגביר את התחושות הרעות.

זמן יש לי בשפע, חבל שהוא עובר כ"כ לאט ברגעים האלו ונמשך כמעט נצח.

זאת לא תשובה

אני טוען שמה שאתה חווה מצביע על משהו עמוק יותר.
אתה יכול לפתור את זה באופן קוסמטי.. נגיד לצאת עם מישהי אחרת ובאופן זמני לחשוב שהכל נפלא ונהדר.
אבל אם אתה רוצה לפתור את שברון הלב שלך מהשורש, עליך להבין אותו, מאיפה הוא בא? מה נותן לו חיים?
אם נגיד היית יודע מראש שהיא לא בעניין שלך, או לפני שהספקת לפתח כלפיה משהו.. האם עדיין היה לך שברון לב?
נסה להבין מאיפה הכל התחיל, מה הציפיות שהיו לך, איפה טעית? מה הציפיות האלה הבטיחו לך? אחרי מה אתה רודף? מה אתה מרגיש שהפסדת?
אני מציע לך לכתוב הרבה ולסכם, לכתוב את כל המחשבות שלך ולשאול את עצמך ללא הרף מה האמת.
אני באופן אישי עושה את זה כשיש נושאים שמטרידים אותי, אם אני לא פותר את זה ע"י הבנה פנימית.. המציאות הזאת תחזור שוב ושוב ושוב.. אבל כשאני פותר את זה ומבין את העניין מכל הצדדים שלו אז אני חווה הקלה מידית וזה גם השתנה לנצח.

TDKR

New member
חשבתי שכל מה שנשאר זה לחכות

שנגדיר את עצמנו כזוג, אבל טעיתי ובגדול. הרושם המוטעה לא נבע מטעות שלי אלא ממעשים שלה נטו, שרמזו בבוטות שהיא מעוניינת.

אני לא חושב שהייתי מרגיש אותו דבר, אם הייתי יודע מלכתחילה שהיא לא פנויה (סוג של) לקשר כרגע.

Optimistic Girl

New member
לדעתי

א.על דבר לב יש רק דרך אחת להתגבר
ולא הזמן לא מרפא תכאב
בחיים לא ירפה!

רק כשמוצאים מישהו/י יותר טובה מהאקס
רק אז המוח מקבל פרופורציות על החיים

ב.
אל תוותר עליה אם אתה באמת רוצה אותה
אך תראה לה גם שאתה לא תחכה לה לנצח
פה אולי הכי טוב זה להציב זמנים
אם למשל תוך חצי שנה אתם לא חברים
אז זהו
תכיר מישהי חדשה...

יש מיליון ואחת סיבות שבחורה רוצה שתהיו ידידים
אחת מהן שהיא לא פנויה ריגשית לקשר חדש
ככה שיש עוד סיכוי ...

בהצלחה!

הייתי במצב שלך עד לא מזמן,

מה זה לא מזמן, נפרדנו לפני חודשיים..
וכן, אני עדיין אהבתי אותה והיא כנראה פשוט הפסיקה לאהוב..

באמת שהדבר שהכי עזר לי זה לצאת, להיות עם חברים, לאו דווקא לשתות..פשוט להעביר את הזמן בדברים אחרים ולהתנתק מהמחשבות עליה.
בין היתר, אני מציע לך לנסות גם מישהי חדשה. ולא, אל תלך ותתחיל עם כל דבר שזז או תתפשר מתוך נואשות, תעשה את זה חכם ותראה את הפרידה הזאת כאופציה להרוויח קשר חדש שיכול להיות טוב יותר מהקשר שהיה לך עם הבחורה הזאת.
תסתכל עליי, עברו חודשיים, כבר אין לי רגשות לבחורה הזאת ואני כבר נמצא במקום טוב בהתחלה עם מישהי חדשה...

spaysi8

New member
קשה מאוד

אבל הפתרון הכי טוב תמיד זה למצוא מישהו חדש.
תמיד עובד..

למעלה