איך מתגברים על ...

• פותח הנושא nando
  • פורסם בתאריך

nando

New member
איך מתגברים על ...

בעיה לפיה אני מקבל שגיאה מס 40 בעת ה booot Floppy Fail הנורית של הכונן דולקת כל הזמן ובכונן לא מזוהה. הדבר קרה לי אחרי החלפתו. לא עזר לי הנסיון להפןך את ה Data Cable. תודה לעונים !

B0ND_JAME5_B0ND

New member
בעיה פיסית בהחלט

יש לך בעיה באמת פיסית בכונן כלומר: 1. הכבל DATA בהחלט לא יושב במקום יש לך 4 אפשרויות שאתה יכול לחבר אותו. שים לב לזה ונסה את כולם - עקרונית החוק אומר- ``אדום למתח`` כלומר אחד מהחוטים של הכבל אמור להיות צבוע באדום הכיון שלו צריך להיות יותר קרוב לכבל מתח של הכונן 2. בעיה במתח- יכול להיות שאחד מ-4 החוטים שמרכיבים את כבל המתח אינו יושב כשורה ולכן אינו סוגר מעגל. זה נרגם כתוצאה מהתישנות ומהוצאה והחזרה של הכבל פעמים רבות. נסה לבדוק את זה. 3. הכונן בעייתי- יכול להיות שהוא דפוק מהמפעל, אם אינך יד ראשונה שלו נסה לברר את זה ממי שקנית את זה! 4. ללא כל קשר - למה החלפת את הכונן הישן שלך??? שאלה מענינת. ***** בכל אופן אין פה בעיה של תוכנה או הגדרות!!! זאת בעיה של מגעים או בעית חומרה ב-100% *****

B0ND_JAME5_B0ND

New member
קוב יש לך טעות!

אם היית קורא את ההודעה שהוא רשם בפורום תמיכה טכנית היית מבין שזה כן בסופו של דבר קשור לכבל מתח, מה שהוא עשה זה קצר ולפי דעתי זה פגע בספק של המחשב...

קוב

New member
חיבור נכון

חיבור נכון של הכבל - אדום=פין מס` 1 ! אין שום אפשרות אחרת (אין שום קשר לתקע של החשמל). צריך להקפיד ולחבר נכון בשני הצדדים. בכבלים לכוננים יש תקע מוצלב ותקע ישר (Cable select). התקע המוצלב (בקצה הכבל) מיועד לכונן A והישר ל B. חשוב להקפיד על הרכבה נכונה של הכבל ללוח האם, לפעמים לא שמים לב ולא מתקינים היטב על כל הפינים. כדאי לחזור וליבדוק את ההגדרות ב-BIOS ותמיד ישנה אפשרות של כונן (קורה גם בחדש) או כבל לא תקינים. בהצלחה

למעלה