איך מתחזקים אתר אינטרנט

vadim

New member
איך מתחזקים אתר אינטרנט

אני רוצה לתחזק אתר אינטרנט רק אני לא יודע איך עושים את זה ז``א , אני כן יודע HTML וכו` ... האים בכדי לעדכן דף מסוים אני צריך כל פעם להיכנס לתוכנת FTP להגיע לשרת ואז להחליף את הקובץ בחדש??? ואים זה עידכון יום יומי ???? בבקשה עיזרו, אם אתם יודעים דרך קלה ושימושית יותר, או לחילופין אים יש תוכנה מיוחדת היכולה לפתור את הבעיה שלי.

Ey@L

New member
תשובה

כן, אתה צריך להכנס כל יום לFTP ולהחליף את הקובץ...זאת לא עובדה כל כך גדולה! תוכנות שעושות את זה, יש תוכנות שעושות את העבודה בFTP יותר פשוטה, ממש מיותר. יש דרכים שימושיות לעדכן דברים באתר בלי צורך בFTP ודברים כאלה כל יום וזה ע``י תכנות מצד שרת בCGI,ASP או PHP. ואני מבין שאתה לא מבין בשפות האלה אז תצטרך להסתפק בFTP (נ.ב פעם מדדתי זה לוקח בדויק 40 שניות להעלות דף - כולל ההתחברות לFTP)

vadim

New member
תודה רבה רבה Ey@l !!! עד שאלה קטנה

תודה רבה לך אייל(EY@L) ,רק אני כן יודע CGI וASP (כללי) ועם צריך אני אלמד עוד,אים תוכל להגיד לי איפה אפשר ללמוד זאת,באיזה אתר,ויך קוראים לתוכנות האלה. כי פשות אני רוצה לבנות אתר המבוסס על מגזין אופנה מסויים ויש המון דפיי מידע וצריך לעדכן את האתר כל שבוע ויש דברים שצריך לעדכנם כל יום. אים אפילו תוכל להגיד לי איך נקרא הקורס שמתעשק בזה (ניהול אתר או איך??) אני פשות אלך ואלמד אותו. בתודה מראש לכל המוכן לעזור לי.

Ey@L

New member
תשובה...

OK, אם אתה יודע CGI, ASP אז פשוט מאד הרעיון הוא שתעשה מן מגזין של כתבות שתכתוב אותם בדפדפן. או שפשוט תעלה מנהל קבצים שיהיה נוח לך. מצורף אתר שבו יש נושא של קורסים, אולי תירצה ללמוד CGI דרך האינטרנט. וקורס שמתעסק בזה הוא וובמסטר - הוא מתעסק עם נושאים רבים אחרים. אולי תמצא קורסים רק ל ASP/CGI.

למעלה