איך מתחילים בכלל?

איך מתחילים בכלל?

שלום לכם, אני חייבת לעבוד מהבית - בעיקר בתרגום ועריכה. איך להתחיל? לאן כדאי לפנות? ותודה מראש

בוקר טוב הגדה

פרטי את שאלתך יותר כדי שנוכל לעזור. את מבקשת עזרה גם בתחום העיסוק שאת רוצה וגם בנושא המיסוי? השיווק?המכירות? משהו אחר?

י יעל י

New member
למה את חייבת?

עבודה מהבית זו בחירה, לא ברירת מחדל. באופן כללי, ההתחלה של הקמת עסק עצמאי היא מאוד מאתגרת ומצריכה משאבים רבים, בעיקר אורך נשימה כלכלי ויכולת הנעה עצמאית גבוהה. אם יש לך את אלו אז זו התחלה טובה. בשלב הראשון את צריכה לעשות בדיקה פנימית ומקיפה של המטרה לאן את רוצה להגיע, של הידע המקצועי הקיים, של היכולות המקצועיות שלך, של קרובים, חברים, ידידים ומכרים שיכולים לעזור, בקיצור של כל המשאבים העומדים לרשותך כנתון פתיחה. השלב הזה בדר"כ מתחיל להוביל לכל מיני כיוונים שאח"כ מתפתחים ומקבלים צורה בשלבי העשייה. אולי תוכלי להרחיב מעט על הנסיבות שאת מרגישה חייבת לעבוד מהבית ולמה תרגום ועריכה, מה הרקע שלך בנושא וכו' ואז יהיה אפשר לעזור קצת יותר בתשובות ממוקדות. יעל

חייבת = רוצה

נכון לעכשיו יש לי עבודה שמתחילה כל יום ב 10 בבוקר ובהחלט לא מכניסה לי את הכסף שאני צריכה (יש לי שני ילדים קטנים בבית). נראה לי שעבודות עריכה ו/או תרגומים אוכל לעשות בשעות הבוקר ואולי בלילה. פשוט אין לי ברירה ואני חייבת עוד כסף. אין לי כרגע שום הון התחלתי, ויש לי רק ידע ונסיון ואני יכולה לעבוד על טקסטים. זהו. ותודה :)

הגדה יקרה...

אגב, הכינוי שלך, הגדה בחייה, זה מכוון להיות הגדה באות הא?... או חלילה טעות הקלדה... טוב, לעניינך. מה הידע שלך בעריכה ובתרגום? אולי אוכל לעזור.

יונית א

New member
יש לך המון הון התחלתי!!!

יש לך, כפי שכתבת, ידע ניסיון ומה שלא כתבת -חריצות ונחישות (לעבוד בלילה אחרי שהילדים ישנים למשל). אז לא שיש לך רקידע וניסיון. יש לך בעיקר ידע וניסיון וזה הון התחלתי בכלל לא קטן. בעיניי הון,אינו נמדד במונחים של שקלים או דולרים מה שאת מביאה לעיסוק- הוא ערימת המצלצלין שלך.

למעלה