איך מתחילים להתעמל -כתבה

שלגיה**

New member
איך מתחילים להתעמל -כתבה

בתור אחת שלא מזמן סלדה בשאט נפש את היציאה להליכה מדי ערב ולא תאמינו עד כמה מניפולטיבית אני כשאני מחפשת תירוץ למה לא ללכת...). בשלושה חודשים האחרונים אני הולכת לפחות 4 פעמים בשבוע ותאמינו לי אין מחייה נפש כמו ההליכה. שלגיה הנה הכתבה למי שעדיין מהסס.....:

שלגיה, איזה יופי של מידע

את מביאה. (וקראתי גם את שאר הכתבות ששלחת). נשיקה ותודה, מדליה.

RomiVais

New member
הדף לא נפתח לי....... ../images/Emo7.gif

וזה דווקא בול בשבילי, בעיקר אם זה ממריץ / משכנע לגבי ספורט...... אני אנסה שוב מאוחר יותר. בכל מקרה - תודה רבה שלגיה - את עשר!!!

RomiVais

New member
עכשיו הצלחתי!!! ../images/Emo8.gif

תמיד אמרתי שהשעות האלה הכי מוצלחות
תודה שלגיונת יקרה!!! אז מי בא להליכה???

amnon_p

New member
בוקר טוב שלגיה,

אני קורא את ההודעה שלך ומזדהה עמה. כבטלן מקצועי בתחום הפעילות הגופנית פיתחתי לי תאוריה על ה"נזקים" שהספורט עלול לגרום לבן האדם, וכחסיד התאוריה העצמית הזאת, אני ממשיך לא לעשות כלום בתחום זה. בתקופה מסויימת, לפני כשלוש שנים הקפדתי ללכת לשחית בוקר פעמיים בשבוע. היה לי אז שותף לשחיה כך שהיה קל יותר להתחייב ולבצע. השותף איננו וכך נעלמה לה השחיה. האמת, כאחד שמתחיל את שגרת יומו בסביבות 04:45 בבוקר, יוצא לעבודה ב 05:30 וחוזר הביתה מהעבודה בסביבות 19:30 (טירוף לא??) קשה לי מאוד להתחייב לפעילות נוספת מעבר לנ"ל וחובות הבית השגרתיות (אשה, ילדים, חברים פה ושם). השיטה של הצגת יעדים בכתב ועמידה בהם מוכרת לי ואני פועל לפיה במסגרת תפקידי בחברה שבה אני עובד, אך לא מצליח להפעילה לגבי פעילות גופנית. אם יש מישהו בפורום שמתגורר באיזור השרון הצפוני ומעונין להשתתף עמי בהליכה/שחיה, הוא מוזמן לכתוב לי לדוא"ל (הכתובת קיימת) ואולי נצליח להוציא פעילות כלשהי לדרך.

שלגיה**

New member
בוקר טוב אמנון

אני מכירה את העניין,אפשר למצוא סיבות ותרוצים מפה ועד להודעה חדשה...אז באמת השעות שאתה עובד בהן הן מטורפות....איך אפשר לקום כל כך מוקדם? אפשר למצוא את הזמן כשרוצים : באמצע השבוע אפשר לנסות למצוא יום אחד ולהחליט שביום הזה הולכים,אולי לנסות לחזור באותו יום מוקדם מהעבודה ,לאכול ארוחת ערב אם לא מחזיקים מעמד ורוצים נורא לאכול...ובסביבות 21:00 לקחת את אשתך אם היא רוצה..ולצאת להליכה,אפשר לדבר תוך כדי זה עושה טוב...וזה גם זמן איכות נטו לשניכם יחד... אז יש לנו בנתיים פעם אחת. בסופי שבוע (אני לא יודעת אם אתה עובד שישי) אבל בגלל ששישי שבת הם ימי מנוחה פחות או יותר,אז אפשר ביום שישי לפני ארוחת הערב הדשנה...תצא להליכה ,תחזור ותרגיש כמו חדש. כנ"ל בשבת,אפשר למצוא שעה אחת בכל השבת ליציאה מהבית להליכה,אפשר לבד כמובן עם ווקמן/דיסקמן...מסדר את המחשבות נורא... והנה כבר יש לנו 3 פעמים בשבוע....אח"כ כבר מתרגלים וזה הופך לשגרה,אני יודעת שאם אני מתכננת תכניות לערבים אני צריכה לחשב את הימים מתי אני הולכת ומתי לא,ואם קבעתי לצאת באותו ערב ואני יודעת שאני במאזן הליכות לא מי יודע מה ,אני אעשה את הכל כדי ללכת באותו ערב או להשלים את ההליכות בימים האחרים... זה נשמע פשוט אבל זה נורא נורא קשה כשבאים הביתה ורוצים לרבוץ ולנוח מכל טרדות היום,אבל זה כל כך עושה טוב לגוף ולנפש שזה שווה את זה. בהצלחה, שלגיה

gal33

New member
אתה כורה פחם??? אולי אתה עובד

באיזור שיש בו מכון כושר ותוכל לקפוץ באמצע היום ככה על הדרך עם הפסקת צהריים, או מיד בסוף היום.

למעלה