בוקר טוב אמנון
אני מכירה את העניין,אפשר למצוא סיבות ותרוצים מפה ועד להודעה חדשה...אז באמת השעות שאתה עובד בהן הן מטורפות....איך אפשר לקום כל כך מוקדם? אפשר למצוא את הזמן כשרוצים : באמצע השבוע אפשר לנסות למצוא יום אחד ולהחליט שביום הזה הולכים,אולי לנסות לחזור באותו יום מוקדם מהעבודה ,לאכול ארוחת ערב אם לא מחזיקים מעמד ורוצים נורא לאכול...ובסביבות 21:00 לקחת את אשתך אם היא רוצה..ולצאת להליכה,אפשר לדבר תוך כדי זה עושה טוב...וזה גם זמן איכות נטו לשניכם יחד... אז יש לנו בנתיים פעם אחת. בסופי שבוע (אני לא יודעת אם אתה עובד שישי) אבל בגלל ששישי שבת הם ימי מנוחה פחות או יותר,אז אפשר ביום שישי לפני ארוחת הערב הדשנה...תצא להליכה ,תחזור ותרגיש כמו חדש. כנ"ל בשבת,אפשר למצוא שעה אחת בכל השבת ליציאה מהבית להליכה,אפשר לבד כמובן עם ווקמן/דיסקמן...מסדר את המחשבות נורא... והנה כבר יש לנו 3 פעמים בשבוע....אח"כ כבר מתרגלים וזה הופך לשגרה,אני יודעת שאם אני מתכננת תכניות לערבים אני צריכה לחשב את הימים מתי אני הולכת ומתי לא,ואם קבעתי לצאת באותו ערב ואני יודעת שאני במאזן הליכות לא מי יודע מה ,אני אעשה את הכל כדי ללכת באותו ערב או להשלים את ההליכות בימים האחרים... זה נשמע פשוט אבל זה נורא נורא קשה כשבאים הביתה ורוצים לרבוץ ולנוח מכל טרדות היום,אבל זה כל כך עושה טוב לגוף ולנפש שזה שווה את זה. בהצלחה, שלגיה