איך מתחילים למכור ב-EBAY איזה מוצרים

meirsa

New member
איך מתחילים למכור ב-EBAY איזה מוצרים

קניתי לא מעט דברים ב-EBAY , ובזמן האחרון אני מוצא את עצמי משוטט רוב הזמן באינטרנט באתר של ,EBAY וגם אני רוצה להתחיל למכור השאלה מה מוכרים, הרי להתחרות במוכרים הסינים חשבתי לעצמי לא יהייה קל, ובכל זאת אני קורא בפורום ורואה חברה שמוכרים ומצליחים ומבין מאות האלפים ואולי המיליונים שמוכרים אני בטוח שיש מקום גם לי. אבל השאלה הגדולה שחוזרת על עצמה אצלי כל הזמן היא מה למכור, ואיך אני מגיע למוצרים שאותם אני ארצה למכור. יש למישהו בפורום איזה כיוון רעיון או הכוונה?

evilihi

New member
והנה זה מגיע שוב ../images/Emo4.gif

סליחה על הטון דיבור - אבל השאלה שלך נשאלה פה עשרות פעמים - אתה יכול לעשות חיפוש. מה למכור? פה אתה צריך להפעיל את הראש ולחשוב לבד. אף אחד לא יגיד לך מה למכור מהסיבה הפשוטה שאתה מתחרה פוטנציאלי. מקווה שעזרתי

ובצורה קצת פחות כועסת...

תפתח דפי-זהב, תכנס לאתרי אינטרנט, גש לחנויות ברחוב שלך וחפש מוצרים מעניינים...אח"כ תבדוק כמה הם עולים באיביי, וחפש ספק שתוכל לרכוש ממנו במחיר שישתלם לך למכור. דבר חשוב שצריך להבין, לפני שמתחילים זה שחייבים ראש מסחרי...ובעלי ראש מסחרי רואים ומחפשים פוטנציאל בכל דבר...ולא נתקעים בשלב של איפה ומה...

meirsa

New member
מוכר ישראלי נוסף הוא לא מתחרה פוטנציאלי כי..

אנחנו לא הולכים להתחרות בשוק הישראלי, המכירה היא למיליארדי אנשים שלעולם לא תוכל להמכור לכולם גם אם תחייה עוד עשרת אלפים שנה. מבלי לפגוע הדעה שלך מראה שלמרות שמכרת דבר או שניים ב-ebay לא למדת להכיר עדיין את המפלצת הזאת

זה נכון אם המוצרים שלך ייחודיים

אבל אם הם לא יחודיים, וניתן להשיג אותם רק (או עם עדיפות כלשהי) בישראל...יש כאן סיכון למתחרה חדש...

roeeya

New member
בחיים שום דבר לא בא בקלות,

במיוחד לא כסף. החוכמה זה לא לראות משהו שכולם עושים ולהגיד: "וואלה, אם כולם עושים את זה זה בטוח קל" אז בגדול, כן, זה קל מאוד, אבל רק אחרי שפותרים את ה"חידה" שבבמקרה שלנו פה זה מה למכור ואיפה לקנות את זה... שזה גם השלב שכולם פורשים בו. אז קצת מאמץ ויללה לעבודה

roeeya

New member
זאת הטיה של הפועל,

לא: יא - אללה איתך אלא: יללה, לך תחפש זה לפני מבנה פועול בשורשים עם 4 אותיות וחורוק בראש מילה

7575

New member
תשים לב.מדברים כאן על הכל אבל אף אחד לא אומר

מה הוא מוכר.מסכנה המלך הוא ערום. למכור באי ביי בצורה מקצועית ולהצליח זה לא דבר פשוט,כי התחרות שם היא אדירה כמעט בכל ענף של מוצרים חדשים. בשביל למכור בצורה מקצועית צריך ידע באיזשהו ענף ואי ביי זה רק עוד מקום להתפתח.

roeeya

New member
כי ברגע שמישהו יגיד את זה מיליוני ישראלים

יעתיקו ממנו... גם ככה לוקח זמן למצוא מוצרים וספקים, אז הרבה אנשים מחפשים קיצורים, הרי אנחנו חיים בישראל

7575

New member
זה מאוד לא מדוייק

לא כל מה שההוא מוכר אז גם ההוא יכול למכור,אם ההוא מוכר יהלומים אז גם ההוא יכול,אם ההוא מוכר כלי זכוכית בייצור עצמי אז גם ההוא יכול.מי שמשוטט באיביי תמיד יכול למצוא ישראלים שמוכרים דברים שניתן להעתיק אותם השאלה היא האם זה בסוף יוצא רווחי.

ח'ברה משהו עקרוני בנושא הזה...

אף אחד לא רוצה לחשוף את המוצרים שהוא מוכר כי הוא לא רוצה לעזור לסוחרים אחרים...אבל בפועל, סוחר מישראל, או סוחר מארה"ב/בלגיה/קנדה וכו'...אם המוצרים הם לא תוצרת עצמית או ייחודיים לישראל...מה ההבדל?

roeeya

New member
ישראלים עצלנים,

שמעתי כבר מ2 אנשים (אחד פה בפורום אפילו) על עלוקות שהעתיקו מהם כל מה שהם מכרו... אני מניח שאני סתם פרנואיד

ממש לא...קרה וקורה מדי פעם...

אבל אם זה רק העתקת מוצר זה מילא...כי זה בסה"כ עוד מתחרה וכל הזמן נוספים מתחרים חדשים (רק שרובם הם מחו"ל ולכן פחות מרגישים זאת). הבעיה היא כאשר ישראלים חדשים מתחילים לעבוד בראש ישראלי ולהרוס את השוק...וכאן הבעיה האמיתית! וכבר קרה לי, וסיפרתי על זה בעבר, שהיה לי ליין של מוצרים שנמכרו במחירים מעולים עם רווחים גבוהים מידי יום וחודש לאחר שנכנסו שני ישראלים לתחום המוצרים נהרסו והיום כבר בקושי ניתן להרוויח מהם...ובעבר התפרנסו מהם כמה עשרות סוחרים!

7575

New member
בטח שיש הבדל

ובוודאי אם אנחנו מדברים על מוצרים חדשים.נניח ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה,ואני גר באנגליה,נראה לך הגיוני שאני אקנה מסוחר בישראל,למה? בעיות עם המכס אחריות שירות.

בעיות מכס אפשר לפתור כמעט ב- 100%

ולי יש לא מעט מוצרים שרוכשים ממני לקוחות מאנגליה וארה"ב שנמכרים גם על-ידי סוחרים מקומיים (שגרים באנגליה וארה"ב)...תחרות זה תחרות ולא תמיד צריך לתת מחיר זול יותר כדי למכור...אני בדר"כ מוכר במחיר מעל מחיר שוק ויש לי לא מעט לקוחות (למרות שתמיד אפשר שיהיו עוד...)

evilihi

New member
שוב

תלוי מה המוצר... אבל בתיאוריה - כל אחד פה הוא מתחרה פוטנציאלי... ובקשר למחיר זול כדי למכור - בדרך כלל זה ככה...למה לקנות ב100 דולר אם אפשר ב90? במידה וזה אותו מחיר משלוח כמובן... לי אישית היה מוכר שהעתיק כל מוצר שאני מכרתי בפחות - לפעמים ב10 סנט פחות בשביל לעצבן - ולפעמים בפחות מהעלות שאני קניתי מהיבואן!!! מיותר לציין שמשלוחים אצלו היו זולים להחריד - לפעמים פחות מהמחיר האמיתי של הדואר (ועוד לא דיברנו על העמלות של איביי ופייפאל)...

למעלה