איך מתחילים לרכב עם ילד בן שנה

liorshalev

New member
איך מתחילים לרכב עם ילד בן שנה ../images/Emo35.gif

שלום לכולם, אני מעוניין לקחת את הילד איתי לרכיבות קצרות ומעוניין לדעת איך מתחילים. על איזה מושב הייתם ממליצים? מה עם קסדה לילד בן שנה? אשמח לקבל עוד המלצות וטיפים בנוגע לכל מה שקשור לנשיאת ילדים קטנים על האופניים. תודה ליאור

indianajhons

New member
כמה כללים בסיסים

הילדה שלי ואני התחלנו לרכב יחד כשהיא היתה בת שנה בדיוק. לי יש אופני שטח עם זנב קשיח, ומצאתי שהכי טוב כיסא אחורי, מאלו הגדולים ( כלומר משענת גדולה, הגנה מהצדדים על כל הגוף, קשירה ברצועות לגוף ורצועות לרגליים, שלא יכנסו לגלגל האחורי). קסדה- כמובן, יש לראש קטן קסדות מצוינות, וזה גם הרגל מצוין לעתיד. ומה לרכב - אימון ראשון בירקון, להבין את הקושי( ניהוג ומשקל על גלגל אחורי) ואת התנהגות הצאצאים. אחרי זה, השמים הם הגבול. אני אישית עשיתי איתה בגיל שנתיים מסלולי שטח איכותיים, ובגיל שנתיים וחצי, את טיול המשפחות במרוץ סדום ( 24 ק"מ אתגריים למדי ). הילדה- מאז משוגעת על רכיבה ויש לה כבר זוג שלה.

schwinnie

New member
חברי המלומד

יואיל נא למסור מעט פרטים על הקסדה: איפה, כמה, מי, מה...

indianajhons

New member
בבקשה ....

אני רכשתי הכל (כסא וקסדה) ב CTC. סה"כ, במחיר טוב, שאני לא מציין אותו כיוון שהרכישה היתה לפני שנתיים ואני חבר של אמיר היבואן כך ש... בכל מקרה,הקסדה לא מולי ( עבודה... ) אבל היא מיוחדת לילדים בגודל, באחיזה, בקשירה ובעיקר במשקל. סה"כ - אני בעיקר נגד כסאות כידון ורמה, או נגד המנעות מלקחת ילדים קטנים בגלל תרוצי קסדה. בקיצור -ציוד חובה איכותי מצוי בחנויות, ובמחיר שווה לכל נפש. בב"ח, אינדי

למעלה