איך מתחילים עסק מהבית... או איך

s law

New member
איך מתחילים עסק מהבית... או איך

מוצאים עבודה...? שלום, אני סטודנט למשפטים ומתקשה למצוא שום תעסוקה . . . החלטתי לשקול האפשרות ללכת לכיוון של עסק מהבית .. אבל מה? באיזה תחום?יש לי תעודת מנהל חשבונות מדופלם.. אבל אין בכלל ניסיון בניהול חשבונות וכו' (כמובן, יש ידע... גם מלימודי משפטים). מהן , לדעתכם, אפשרויות עבודה מהבית העומדות בפניי? תודה

motyka

New member
מים קרים

בדרך כלל התהליך הפוך. כשיש לך ידע בתחום המתאים לעבודה מהבית, אתה יכול לשקול את האפשרויות: עבודה כשכיר במקום עבודה מסודר עבודה כשכיר מהבית עבודה כעצמאי מהבית או שילוב של כמה מאלו. קשה לענות על התחום, ועוד יותר קשה לענות כשלא יודעים מה מעניין אותך, במה יש לך יתרון יחסי, ובמה אתה חושב שתוכל להצליח. בכל מקרה - בהתלחה, ואם אתבדה - אשמח. אגב, רשימת חברי הפורום ועיסוקיהם - כאן, אולי תקבל רעיונות.

בוקר טוב

כמו שאמר מוטי זה הולך קצת אחרת. בד"כ זה בא ממחשבה ורצון להיות עצמאי ושולט על העניינים ומתוך ידיעה כלשהיא על הכיוון. אפשר לעבוד מהבית בכל דבר שתבחר. הכל. יום נעים

יונית א

New member
מה איתך- נורא קל למצוא דווקא

"שום תעסוקה" כתבת "שלום, אני סטודנט למשפטים ומתקשה למצוא שום תעסוקה" אני חשבתי שדווקא שום תעסוקה נורא נפוצה ובכלל לא קשה למצוא אותה,לשכות העבודה מלאות בה. עורר בי חיוך
מעבר לכך-אין לי מה להוסיף בעיניין הביצה והתרנגולת שכבר נענת.

למעלה