איך מתחילים?

איך מתחילים? ../images/Emo53.gif

שלום לכולם... כבר הרבה מאד זמן שאני קוראת את הפורום שלכם וחושבת שזה כנראה הפתרון עבורי... אז פניתי לרופאת המשפחה, ששלחה אותי למוקד של קופת החולים... המוקד בקופת החולים שלח אותי לרופאת משפחה... מצחיקים... איך בכלל מתחילים?? למי אני אמורה לפנות? אני חברת ההסתדרות (כללית מושלם) וגרה באיזור המרכז אולי מישהו שעשה את אותו דבר יודע מי הגוף הספציפי שאני אמורה לפנות אליו? והאם אני צריכה להביא איתי הפניות או משהו כזה? (שם מחלקה, מספר טלפון או כל דבר דומה יתקבלו בברכה) הבנתי שיש אפשרות להיות מנותחת בבלינסון- האם מישהו יודע האם אני יכולה לפנות אליהם ישירות, ואם כן למי? המון תודה לכל עזרה :):) נמה

פנינוש./

New member
לנמה בדממה ברוכה הבאה

תיכנסי בבקשה למעלה למאמרים ושם תמצאי תשובות רבות לשאלותייך במידה ותזדקקי לעזרה החברים כאן ישמחו לתת לךאותם בכייף ומה שתחליטי שיהיה בלב שלם ובהצלחה בברכה פנינוש

באיה1

New member
נמה שלום.

העינין הוא פשוט מאוד. קודם כל את צריכה להיתקשר לבית חולים שאת תבחרי. באזור המרכז יש כמה. ביניהם איכילוב וולפסון ואולי אחרים. אני ממליצה בחום על אחד משניהם. באיכילוב מחלקה חירורגית עם דר´ סובחי- מומלץ מאוד, ובוולפסון מח´ חירורגית ב´ שמנהלו הוא פרופסור חרוזי וחלוץ בתתום ניתוחי קיצור קיבה. תתקשרי לאחד מהם, והם ישלחו לך הפניה למרפאת חוץ. עם ההפניה את הולכת לרופא משפחה בשביל לקבל טופס 17. והלאה הענינים כבר יתגלגלו. מה שחשוב, זה יותר פרטיפ עליך. האם את עומדת בכלל בקריטריונים. זאת אומרת גובה, משקל, גיל, מחלות. אם תוכלי לפרט יותר, יהיה אפשרי לעזור לך גם יותר. מקווה לשמוע ממך בהמשך באיה

תודה לכולם :)

וואו.. איזה מהירים ויעילים.. :) אז שאר הפרטים- אני בת 26 מטר שיבעים שוקלת היום בערך מאה עשרים (ואולי קצת יותר) הוציאו לי את כיס המרה לפני שנתיים יש לי בעיה אנדקרינולוגית (עודף טסטוסטרון בה אני מטופלת בגלולות) שלא הפריעה לניתוח כיס המרה (את רוב הבדיקות שציין רוייקו עשו לי לפני הניתוח להוצאת כיס מרה ולא היתה בעיה- האם פה זה שונה?) לא מעשנת ואין לי שום רקורד רפואי בעייתי מעבר למה שציינתי פה. בעבר הורדתי כארבעים קילו ממשקלי, החזקתי מעמד כשנתיים ובשנה האחרונה העלתי כמעט הכל חזרה... האם עלי לציין את זה בפניה? האם זה לטובתי או לרעתי? האם ישלחו אותי לנסות שוב לעשות דיאטות וכד´? מעולם לא הייתי אצל דיאטיקנית ואני גם לא רוצה להתחיל עכשיו מסלול שכזה... האם בזה שאני עומדת בכל הבדיקות הנ"ל יש לי ז כ ו ת לעשות את הניתוח? או שיכולים להגיד לי- תנסי שוב לבד ותחזרי אלינו עוד שנתיים... כי לי כבר אין כוח לנסות לבד... העובדה שכל המשקל חזר אחרי כל כך הרבה מאמץ די מרפה את ידי... ואולי מישהו יכול להגיד לי בערכה כללית כמה זמן אורך תהליך שכזה- עניין של חודשים? (פעם מישהו דיבר איתי על שנתיים) ושוב תודה... אתם לדעתי הפורום הכי חם שאני קוראת פה :) נמה

רוייקו

New member
היי נמה. ברוכה הבאה. לגבי הפרוצדורה

לניתוח. אני מניח שקופת החולים שלך תשלח אותך לניתוח במיסגרת הכללית (בלינסון, השרון וכדו´) ראשית כל, את צריכה לקבוע תור לכירורג בקופה שלך. מהכירורג בקשי שיפנה אותך למחלקה כירורגית העוסקת בהשמנת יתר, באחד מבתי החולים שהוא יכול לשלוח אותך. יכול להיות שתוכלי לקבוע תור ישר למרפאה כירורגית בבית החולים. הכירורג במרפאה הכירורגית בבית החולים יבקש לבצע בדיקות מקיפות הכוללות: בדיקת פסיכאטר - על מנת לשלול בעיות נפשיות ויכולת להתמודד עם ניתוח להרזיה. בדיקות דם מקיפות צילום קיבה צילום חזה א.ק.ג בדיקות אנדוקרינולוגיות על ידי אנדוקרינולוג - לשלול בעיות של המערכת האנדוקרינולוגית. אולטרסאונד של כיס המרה ודרכי המרירה תפקודי קרישה וכבד (תפקודי ריאות - למעשנים כבדים) זהו ניראה לי, פחות או יותר .. צריך להנפיק פה איזה טופס טיולים נכנס
בהצלחה בבדיקות, רוייקו

sure16

New member
רויקו!איך שאני כבר הספקתי להכירך,

אז מחר יתנוסס פה טופס טיולים שיפרט בדיוק מה, מי ,למה והיכן...
חוץ מזה שבת שלום! שרה

למעלה