איך מתחילים

maorchen

New member
איך מתחילים

אני מעונים להתחיל מכור. הבנתי שאני צריך קודם וכדאי לקבל פידבקים ולכן: כעת ביצעתי קניה של ספר ב 2$ כשהגעתי לשלב התשלום הוא ביקש ממני להציע בעצמי תשלום עבור השליחות הצעתי 1$ ופשוט ביצעתי את העסקה !! 1. איך זה בוצע ישירות זה לא אמור להיות פומבי ? 2. למה כדאי למשהי מארה"בל מכור לי מוצר ב 3% (קניתי ספר) 3. איך זה יגרום לה לשלוח לי פידבק ? זה לא אמור להיות א\הפוך שאני כותב פידבק לה לאחר הקבלה ? תודה !

Nunatak

New member
קצת הבנת הנקרא:

במכירה רשום שמחיר המשלוח הוא US$2.5 בתוך ארה"ב אבל ניתן לשלוח לכל העולם בתיאום מראש. אתה, על דעת עצמך, שילמת 3$ בלי להתייעץ עם המוכרת. מה נראה לך שיקרה? היא תדרוש ממך להוסיף את ההפרש בשביל משלוח לארץ או לשלם על העמלות שהיא שילמה.

maorchen

New member
אז אם אני מבין נכון

העסקה עדיין לא אושרה סופית ? אני הבנתי שמחיר העסקה יחד עם הספר הוא 3$ שזה מה שהצעתי . לא כך ? כמו כן , המוכרת יכולה להעלות את הסכום ולאשרו ללא ידיעתי, או שפשוט אקבל הודעה עם המחיר החדש ?

Nunatak

New member
לא, העסקה לא אושרה.

אחד מתנאי העיסקה הוא שתיצור קשר עם המוכרת ושתסכמו על מחיר משלוח, מכיוון והתנאי הנ"ל לא התקיים העיסקה לא אושרה. היא לא יכולה לעלות את הסכום ולחייב אותך בלי שתדע, סביר להניח שהיא תיצור איתך קשר ותעשה מה שאמרתי בהודעה הקודמת.

זוכרים שאמרתי שיש כאלה שקורס זה

פתרון טוב בשבילם...מאור אם אתה רוצה לקחת את הנושא ברצינות...או שתתחיל לקרוא את דפי ה-help של איביי באנגלית או שתיגש לקורס...השאלות שלך די בסיסיות ורובן אמור להיות מובן מאליו. בכל זאת אנסה לעזור: 1) רכשת את המוצר ב buy-it-now כלומר לא במכירה פומבית. 2) למה כדאי לה? כי היא רצתה להיפטר מהספר, כי הספר של בעלה והוא עצבן אותה, כי היא שונאת את הכותב...מה זה משנה לך? 3) באופן עקרוני, גם אתה כותב לה פידבק וגם היא כותבת לך... 4) כן אתה מקבל מייל המודיע על מכירת המוצר שלך (מ eBay) ואח"כ מייל שמודיע על קבלת התשלום (מ paypal) עם כתובת למשלוח...לא צריך להישאר מחובר לאיביי...המייל נשלח אוטומטית עם סיום המכירה המוצלחת

למעלה